Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Τα γεγονότα τρέχουν ραγδαία για τον τόπο μας,η μικρή Ελλάδα μας βρέθηκε στο επίκεντρο
των οικονομικών εξελίξεων,όμως εμείς μετά από όλα αυτά που ακουστήκαν για την πατρίδα μας έχουμε καταλάβει το παιχνίδι όλων αυτόν που μας παραμυθιάζουν με πομπώδης αηδιαστικά λόγια,τελικά πόσο περιορισμένο λεξιλόγιο έχουν αυτοί οι "ανίκανοι" άρχοντες αυτού του τόπου,με υποσχέσεις και ευκολόγια καταφέρνουν και κρατούν τα ινία αυτού του τόπου.
Είναι όμως επίσης μεγάλη η θλίψη για το διασυρμό που έχουμε υποστεί ως Έλληνες κατάφεραν και μας έσυραν υπό οικονομική κατοχή που ουσιαστικά σημαίνει πολιτικός έλεγχος από τον δούρειο ίππο των οικονομικών συμφερόντων πέρα του ατλαντικού,αφού είναι γνωστό ότι το Δ.Ν.Τ είναι το "εργαλείο" της παγκόσμιας τράπεζας.

Η ειρωνεία είναι ότι ο απλός μεροκαματιάρης ΄Έλληνας άλλα και απλός χαμηλοσυνταξιούχος είναι ένας κοινός απατεώνας στα μάτια των ευρωπαϊκών εταίρων.
Βλέπουμε επίσης την απαξίωση της σημασίας των εργατικών δικαιωμάτων αλλά και την τραγική υποβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας που αντί να υπηρετούν των πολίτη τους έχουν μετατρέψει σε ένα υποχείριο της εκάστοτε εξουσίας,βλέπουμε την παράνομη λαθρομετανάστευση  να όργια άλλα ακόμα χειρότερα προσπαθούν να διαλύσουν τις ένοπλες δυνάμεις όλα αυτά φυσικά με την μείωση των οικονομικών αποδοχών ρίχνοντας το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων και αυτόματα προκαλώντας διάλυση της κοινωνικής συνοχής και της ελληνικής οικογενείας.

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και 36 χρονιά προετοίμαζαν το δρόμο και φέτος τα καταφέρανε Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ οι πολιτικοί  μας πούλησαν πολύ φτηνά.
Είμαστε υπό κατοχή αλλά και κάτι παραπάνω ,είμαστε υπό την πλήρη διακυβέρνηση των αμερικανοσιωνιστικών συμφερόντων αυτών που ρυθμίζουν την παγκόσμια οικονομία.

Τι πρέπει να γίνει όμως.
Πρέπει να αρχίσουμε να ενημερωνόμαστε να ασχοληθούμε σοβαρά με τα "κοινά" της χώρας μας να μην είμαστε παθητικοί με τα γεγονότα να αποκτήσουμε κρίση να σταματήσουμε να χωριζόμαστε σε αριστερούς και δεξιούς να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο να γίνουμε μια γροθιά και
ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ και όταν θα γίνει τότε αφήστε την ιστορία να αναλάβει να ξαναγράψει πάλι για εμάς.

Ιωάννης Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...