Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!

           
Κατά την γνώμη μου το μεγαλύτερο κακό το κάνουν οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ….. ……… ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ !!!  Μεγαλύτερο κακό και από τους πολιτικούς.  Αυτοί που με την καθοδήγηση που δίνουν στους πολίτες αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.  Δεν είμαι ο μόνος πού αναφέρεται σε αυτό το θέμα,  αλλά σε αυτές τις γραμμές θέλω να αναφερθώ στο μέγεθος της ζημίας που κάνουν.
Η ζημία είναι τεραστίων διαστάσεων και εντός αλλά και εκτός της χώρας. Γιατί αν οι ΕΛΛΗΝΕΣ Δημοσιογράφοι είχαν λίγη ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (με ελάχιστες εξαιρέσεις),  δεν θα λειτουργούσαν σαν τα εκτελεστικά όργανα των Κυβερνόντων και δεν θα αναπαρήγαγαν τα ψέματα  τους. Μας βομβαρδίζουν καθημερινά τους τελευταίους μήνες με διλήμματα του τύπου  «Δ.Ν.Τ. ή Χρεοκοπία», «διαδηλώσεις ή τουρισμός» . Την αλήθεια είναι σίγουρο ότι την γνωρίζουν. Είναι μέσα στα πράγματα. Τα αφεντικά τους έχουν κάνει τα σχέδια τους για την τύχη της Χώρας. Φοβάμαι πως θέλουν μια δεύτερη Αργεντινή.
Η μέθοδος τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΥΠΝΟΠΑΙΔΕΙΑ!!!! Θέλουν να μας κοιμίσουν, να μην αγανακτούμε, να μην φωνάζουμε, να μην αντιστεκόμαστε σε αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα μας. Θέλουν να Υποταχτούμε!!   Σε αυτούς που παραδίδουν την διακυβέρνηση της Χώρας στην κυρία Μέρκελ, στο Δ.Ν.Τ. και σε όλα τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω απ΄ αυτούς.  Κρύβουν την αλήθεια γιατί μας Φοβούνται !!! Φοβούνται την  οργή του Ελληνικού Λαού!!!  Φοβούνται πως αν ξυπνήσει το Θηρίο αυτό θα τους καταπιεί. Φοβούνται μην αφυπνιστούν και οι άλλοι καταπιεσμένοι λαοί της Ευρώπης και τότε δεν θα προλάβουν ούτε  «να πηδήξουν απ΄ το τρένο».  Γιατί το κολπάκι της Παγκοσμιοποίησης το λανσάρουν σε όλες τις χώρες τις Ευρώπης. Παντού υπάρχουν άνεργοι και καταπιεσμένοι. Φοβούνται τους Έλληνες  γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και να αντισταθούν παρασύροντας και τους  υπόλοιπους λαούς. 
Γι αυτό μας αποπροσανατολίζουν.  Γι΄ αυτό εχθές και σήμερα οι πολιτικοί   αναφέρονται μόνο στο αποτρόπαιο έγκλημα που κόστισε την ζωή τεσσάρων συνανθρώπων μας και δεν λένε  λέξη για τον ανθρώπινο χείμαρρο που πλημμύρισε το κέντρο της Αθήνας. Έγκλημα που κάνανε τα τσιράκια τους με σκοπό να τραβήξουν τις κάμερες, να αμαυρώσουν την προσπάθεια των διαδηλωτών και να προκαταβάλουν αρνητικά όσους παρακολουθούσαν από την τηλεόραση. 
Ναι, πενήντα – εκατό τραμπούκοι εκπροσωπούν τις 120 χιλιάδες εργαζομένων. Αυτό περνάνε τα κανάλια στον Έλληνα πολίτη που ζαλισμένος από τα απανωτά χαστούκια που τρώει καθημερινά παρασύρεται και δέχεται «αμάσητα» τα μηνύματα που του περνάνε οι καταξιωμένοι Δημοσιογράφοι και πολιτικοί από τα «παράθυρα».
Οι τέσσερις Έλληνες χθες θυσιάστηκαν στο βωμό του ψέματος. Όταν ο κόσμος φώναζε ότι υπήρχαν άνθρωποι μέσα στην τράπεζα και ότι θα καούν ζωντανοί οι τραμπούκοι δεν σταμάτησαν. Αυτό ήθελαν!!!!!!!!! Ήθελαν Θύματα!!!! Ήθελαν νεκρούς!!!!! Ήθελαν κάτι πολύ δυνατό για να σοκάρουν την κοινή γνώμη και εντός και εκτός της Χώρας. Ήθελαν να μας βάλουν πάλι τα ψευτοδιλήμματα.
                Οι τέσσερις Έλληνες χθες που θυσιάστηκαν ήταν κάποιοι από μας. Ήταν εργαζόμενοι της γενιάς των 700 ευρώ. Που ενώ στους γύρο δρόμους, ο κόσμος χάλαγε, αυτοί μαζί με τους συναδέλφους τους συνέχιζαν να εργάζονται  υπό τον φόβο του εργοδότη. Αυτοί δεν είχαν δικαίωμα να διαδηλώσουν. Αυτοί και πολύ άλλοι. Θα μπορούσε να είναι ο γιός, η κόρη, ο αδερφός, η αδερφή, ο σύζυγος ή σύζυγος κάποιου απ’ όλους εμάς. Ήταν αδέρφια μας.  Δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε και να αγωνιστούμε για τον άδικο χαμό τους.
Την επόμενη φορά οι τραμπούκοι της εξουσίας να φάνε χώμα. Αφού η Αστυνομία τους σιγοντάρει με την απάθεια της, ας πάρουν οι διαδηλωτές τον έλεγχο και ας τους λιντσάρουν. Άντε για να ξεβρομίσει ο τόπος σιγά σιγά. Και μετά να πάρουν και άλλοι σειρά. Όλοι οι κλέφτες του Δημοσίου χρήματος, οι καταχραστές. Αυτοί που 30 χρόνια τώρα εξαπατούν και κλέβουν τον Έλληνα πολίτη.  Αυτοί και τα φερέφωνα τους.
Δεν τους φοβάμαι.   Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Ψυχή!!!!! Προλαβαίνουν δεν προλαβαίνουν να την κάνουν γιατί έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θα πάρει ο Ελληνικός λαός τα πράγματα στα χέρια του. Ο Ελληνικός λαός ξύπνησε!!!  Ξύπνησε και η οργή του θα τους πνίξει!!
Δεν τους έχουμε ανάγκη!! Μόνοι μας μπορούμε καλύτερα!!! Μπορούμε να παράγουμε. Να παύσουμε να είμαστε οι σερβιτόροι των υπόλοιπων Ευρωπαίων.  Έχουμε τις πρώτες ύλες για βιομηχανία. Μπορούμε να εξάγουμε φτηνά αν βγούμε από το ευρώ και γυρίσουμε στην δραχμή μας.
Αυτό φοβούνται! Αν βγούμε από την ΟΝΕ τότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα τους.
Όσο για συμμάχους…… Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές!!!!!!!!   

                                                         
                                                      Γιώργος Λεβίδης             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...