Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Τα γεγονότα ξεκινάνε και γίνονται μη αναστρέψιμα,η Ελλάδα πλέον έχει παραδοθεί σε εχθρούς εντός της  και εκτός της σε ένα προμελετημένο έγκλημα αδιάλλακτης τακτικής από καπηλευτές της δημοκρατίας και εχθρούς της ελληνοπρεπής οικουμενικής ιδέας.
Οι Ελληνες θα υποστούν ταπεινώσεις εθνικές και κοινωνικές και πολοί συμπατριώτες μας δε θα αντέξουν αυτή την απαξίωση σε οικονομικό ανθρωπιστικό και εθνικό και κοινωνικό επίπεδο,είδη έχουμε μεμονωμένα περιστατικά αυτοκτονιών από αδέλφια Ελληνες,η κοινωνία "ταρακουνιέται".
Άλλα όλοι έχουμε χρέος να κρατήσουμε και να αντισταθούμε στους προσκυνημένους της νέας τάξης πραγμάτων,γιατί;
ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!
Γιατί μέσα στη βιασύνη τους να προωθήσουν το σχέδιο της ισοπέδωσης του πολιτισμού μας και της ιστορίας μας θα βρεθούν σε αδιέξοδο και θα συγκρουσθούν με τα αντίθετα συμφέροντα που προάγουν,γιατί υπάρχει και ο λύκος αλλά υπάρχει και ο βοσκός ο ποιμένας που θα αναδυθεί,και όσοι έχουν χάσει την ελπίδα τους η δεν τον λαμβάνουν σοβαρά θα το βρουν μπροστά τους και όταν θα έχουν γίνει όλα αυτά που μας είχαν πει ότι θα γίνουν τότε θα αναρωτηθούν θα γυρίσουν και θα πιστέψουν.
ο καιρός των μεγάλων γεγονότων είναι κοντά σχεδόν ΕΦΤΑΣΕ ,τόσο κοντά που οι οιωνοί σου δείχνουν την αυριανή μέρα , αρκεί να πιστέψουμε και να υπομείνουμε και να αντισταθούμε συνηδιτά.

Ιωαννης Λαμδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...