Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ

Παρθηκαν τα ανθελληνικα οικονομικα μετρα που μας επιβαλανε τα "κορακια" του ΔΝΤ με τις ευλογιες της παρεας του Τζεφρυ και των υπουργων του,ετσι θα ειναι τα πραγματα τουλαχιστον για 3 χρονια με σκοπο την μειωση του ελιματος στο 3% το 2014.
Μεχρι τοτε θα εχουν περασει και αλλα ανθελληνικα νομοσχεδια που θα αφορουν την παιδεια και την ανεξελεγκτη επιτηδευμενη ομως λαθρομεταναστευση στο τοπο μας.
Ειναι λυπηρο!
Οι Ελληνες ειναι ο εχθρος του πολιτικου συστηματος που μας εχει επιβληθει απο ξενα συμφεροντα θελουν να μας αντικαταστησουν σαν λαο απο ενα συνοθηλευμα υποτιθεμενης  πολυπολιτιστικης κουλτουρας και να χασουμε την εθνικη συνιδηση μας.
4.000.000 μεταναστες υπολογιζετε μεχρι το 2015-16 και ολοι αυτοι μουσουλμανοι που θα υπαρχουν στην Ελλαδα μας εαν υπολογισουμε και την πτωση του βιοτικου επιπεδου του Ελληνα τοτε τα πραγματα θα ειναι πολυ δυσκολα,εαν δεχτουμε οτι οι λαθρομεταναστες που υπαρχουν στην Ελλαδα εχουν την χειρα βοηθειας απο το κρατος σε ολους του τομεις παιδεια, διαβιωση,δενπληρωνουν φορους,εχουν δωρεαν περιθαλψη τη στιγμη που ο Ελληνας και η Ελληνιδα εαν παει στο νοσοκομειο και δεν εχει βιβλιαριο υγειας το πετανε εξω χωρια οτι πολοι απο αυτους βαφτιζωνται χριστιανοι για να εχουν και την βοηθεια της εκκλησιας αλλα εξακολουθουν να ειναι μουσουλμανοι.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Δεν φταινε οι λαθρομεταναστες αλλα τα λαμογια που υπαρχουν στην Ελλαδα και ζητανε την ψηφο μας και εκτελουν τα σχεδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

αλλα ο καιρος πλησιαζει ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΑΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ.

Ιωαννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...