Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Η Αίγυπτος είναι μια άλλη “παρδαλή” επανάσταση του Σόρος ΔΥΣΤΗΧΩΣ.



Ο παγκοσμιοποιητής για τα θελήματα Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι (Mohamed El Baradei-αριστερά) με τον Colin Powell

Του Henry Makow Ph.D.
Η αναταραχή στην Αίγυπτο είναι άλλη μια σχεδιασμένη, και υποστηριγμένη από τους Ιλλουμινάτους “παρδαλή” επανάσταση με σκοπό να εγκαταστήσει υποτακτικώτερες μαριονέτες στους με έδρα το Λονδίνο κυρίους τους. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, έχουμε δει τέτοιες “επαναστάσεις” στη Σερβία, τη Γεωργία, την Ουκρανία, το Κιργιζιστάν, τη Μογγολία και τις πρόσφατες αποτυχημένες προσπάθειες στη Βιρμανία, το Ιράν και την Ταϊλάνδη.
Τα “ανθρώπινα δικαιώματα” και η “δημοκρατία” είναι πάντα η πρόφαση για αυτά τα τεχνάσματα των Ιλλουμινάτων, χρονολογούμενα από τις γαλλικές και ρωσικές επαναστάσεις. Εκμεταλλεύονται γνήσιες διαμαρτυρίες για να εξαπατήσουν τον κόσμο και να κερδίσουν εξουσία.
Αυτή τη φορά δεν υπήρξε καμία εσωτερική πληροφόρηση υπόδειξης χρώματος αλλά η ομόφωνη υποστήριξη από τα ελεγχόμενα μέσα μαζικής επικοινωνίας ήταν αρκετή. Δεν θα ακούγατε για αυτό ειδάλλως. (Παραδείγματος χάριν, ξέρατε ότι πραγματικοί εθνικιστές ανέλαβαν την κυβέρνηση της Ουγγαρίας;)
Η επιβεβαίωση είναι το άτομο που προμοτάρουν για να αντικαταστήσουν τον Χόσνι Μουμπάρακ – Hosni Mubarak.
Ο Παγκοσμιοποιητής μαραφέτι, Μοχάμεντ Ελ Μπαραντέι είναι επίτροπος της “διεθνούς ομάδας κρίσης” μια “ανεξάρτητης” μη κερδοσκοπικής ομάδας που κινείται από τραπεζίτες για να υποκινήσει τις επαναστάσεις και να ωφεληθεί από αυτές. Ο συνεπίτροπός του δεν είναι κανένας άλλος από τον πανταχού παρόντα βιτρίνα των Rothschild, George Soros.
Ο Ελ Μπαραντέι, που παραιτήθηκε πρόσφατα από διευθυντής της διεθνούς Επιτροπής ατομικής ενέργειας, καλλωπίζεται από τους Illuminati για να αντικαταστήσει το Μουμπάρακ . (Αυτός και η Επιτροπή του κέρδισαν το βραβείο Νόμπελ του 2005.) Τον Απρίλιο, έδωσε μια ομιλία στο Χάρβαρντ λέγοντας ότι “αναζητούσε μια θέση εργασίας” και θέλησε να είναι “συντελεστής της αλλαγής και συνήγορος για τη δημοκρατία” στην Αίγυπτο. Αυτό είναι κωδικός για τον τοπικό προϊστάμενο στην τυραννία των τραπεζιτών της ΝΤΠ. (Ο Barack Obama μας έχει διδάξει για “την αλλαγή.”)
Το Φεβρουάριο, ο Ελ Μπαραντέι ήταν μέρος μιας νέας ανεξάρτητης πολιτικής κίνησης αποκαλούμενης “Εθνική ένωση για την Αλλαγή” που περιελάμβανε έναν ηγέτη της απαγορευμένης μασονικής μουσουλμανικής αδελφότητας. Η μουσουλμανική αδελφότητα είναι ένας πληρεξούσιος του MI-6 της Μεγάλης Βρετανίας που μεταμφιέζεται ως φανατικοί μουσουλμάνοι. Το Νοέμβριο νικήθηκαν απερίφραστα στις εκλογές, έτσι αυτή η “επανάσταση” φαίνεται να είναι η απάντησή τους. Ο Μουμπάρακ σοφά φυλάκισε τους ηγέτες τους.
Την Πέμπτη, ο Ελ Μπαραντέι επέστρεψε στην Αίγυπτο για να οδηγήσει τις διαδηλώσεις. Την Παρασκευή αυτός και οι υποστηρικτές του υποβλήθηκαν στα κανόνια νερού και τα ραβδιά. Σήμερα, ανήγγειλε: “Επιδιώκουμε μια αλλαγή του καθεστώτος. Ο Πρόεδρος Μουμπάρακ πρέπει να παραιτηθεί. Πρέπει να κατευθυνθούμε προς ένα δημοκρατικό κράτος μέσω μιας νέας κυβέρνησης και ελεύθερων δημοκρατικών εκλογών… Ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι οι Αιγύπτιοι δεν πηγαίνουν στο σπίτι έως ότου πραγματοποιηθούν οι απαιτήσεις τους… Μιλάμε για τη κατάρριψη της φαραωνικής δικτατορίας.”
Η Αίγυπτος κατηγόρησε τις ΗΠΑ για τη βοήθεια κατασκευής αυτής της επανάστασης με την εκπαίδευση “ακτιβιστών.”
Είναι πολύ να ειπωθεί ότι η απομάκρυνση του Μουμπάρακ θα ήταν μια νίκη για το Ισραήλ στην επέκτασή του από το Νείλο στον Εφράτη; Τα υποκατάστατά τους είναι ήδη στη Βαγδάτη.
Αυτό το άρθρο δεν προορίζεται να συγκεντρώσει συμπόνοια για το καθεστώς του Μουμπάρακ αλλά μόνο για να επισημάνει ότι αυτή η αναταραχή είναι για το ότι οι Illuminati σφίγγουν τη λαβή τους στην Αίγυπτο. Φανταστείτε μια συμμορία μαφίας που έχει μαζέψει με τη τσουγκράνα ένα μερίδιο κερδών για δεκαετίες. Μια ημέρα αποφασίζει να αυξήσει το μερίδιο που παίρνει με την εξάλειψη του μέσαζοντα. Συγχρόνως, μπορεί να δημιουργήσει αναταραχή που πάντα παρέχει νέες ευκαιρίες.
Ένα πράγμα είναι σίγουρο οπωσδήποτε: “Οι ηγέτες μας” ενδιαφέρονται λίγο για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία. Η ημερήσια διάταξη των Illuminati είναι τελικά να μας υποβιβάσει, να μας αποκληρώσει και να μας υποδουλώσει διανοητικά και πνευματικά, εάν όχι φυσικά. Η αιγυπτιακή αναταραχή είναι ένα άλλο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση.
Σημείωση: Είμαι υποχρεωμένος σε αυτό το άρθρο: Τυνησία & Αίγυπτος: Κατασκευασμένη κρίση;
Σχετικά – Illuminati Η δυτική υποστήριξη για το Μουμπάρακ αμφιταλαντεύεται
Σχετικό – πώς οι Αριστεριστές και προοδευτικοί γίνονται νεροκουβαλητές για τους Illuminati
Σχετικό- βίντεο “αλλαγή στην Αίγυπτο
Χεγγελιανή διαλεκτική – η μουσουλμανική αδελφότητα ηγείται της αντιπολίτευσης
Το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων χαμόγελά στον Ελ Μπαραντέι
Ο Μουμπάρακ διαλέξει άνθρωπο της ΣΙΑ για να τον διαδεχτεί;
Δαβίδ Livingstone για τη μουσουλμανική αδελφότητα
Chossudovsky – Αλλάζοντας μαριονέτες στο Κάιρο
Οι διαδηλωτές χλιαροί για τον Ελ Μπαραντέι
Ο Μουμπάρακ χρησιμοποιεί τραμπούκους για να επιτεθoύν στους διαδηλωτές





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...