Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Αίγυπτος: Ετοιμασία του σκηνικού για τον Γ’ ΠΠ;



1 Φεβρουαρίου, 2011
του Henry Makow Ph. D.
Μουσουλμανική Αδελφότητα: Προετοιμαστείτε για πόλεμο με το Ισραήλ
Μέλλον της Αιγύπτου; Πόλεμος με το Ισραήλ
Το Ισραήλ προμηθεύει την Αίγυπτο με αέρια διασκορπισμού πλήθους
Οι αμερικανοί νέοσυντηρητικοί φοβούνται Ισλαμική ανάληψη ελέγχου
Ο Ομπάμα αποσύρει αποτελεσματικά την υποστήριξη για τον Μουμπάρακ
Ο κατάλογος των ΗΠΑ «περί του πρακτέου» αρχίζει με τη μουσουλμανική αδελφότητα
http://www.washingtontimes.com/blog/watercooler/2011/feb/1/obama-administration-room-muslim-brotherhood-refor/
Προκειμένου να κατανοήσουμε τους τίτλους της ημέρας, πρέπει να υπενθυμίσουμε τη μεγάλη εικόνα. Πολύ καιρό πριν, το μασονικό εβραϊκό (Ιλλουμινάτοι) κεντρικό τραπεζικό καρτέλ με έδρα το Λονδίνο συνειδητοποίησε ότι για να υποδουλώσει την ανθρωπότητα, έπρεπε να χρησιμοποιήσει πανουργία.
Ο αλουστράριστος στόχος τους θα συναντούσε την καθολική αντίθεση έτσι αντ’ αυτού ενθάρρυναν μυριάδες άχρηστων συγκρούσεων προκειμένου να διαιρέσουν και να κατακτήσουν.
Η κύρια στρατηγική τους ήταν να χρησιμοποιήσουν τον έλεγχο τους και των δύο πλευρών για να ενθαρρύνουν τους αναίτιους αλλά εξαιρετικά δαπανηρούς πόλεμους. Ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος, ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, ο ψυχρός πόλεμος, οι πόλεμοι της Κορέας και του Βιετνάμ κ.λπ. ήταν όλα μέσα για την αύξηση της δύναμης και του πλούτου τους εξασθενίζοντας την ανθρωπότητα με αμέτρητους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου, της καταστροφής, της αποθάρρυνσης και του χρέους.
Οι Ιλλουμινάτοι μπορεί να ετοιμάζουν το σκηνικό για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο. Το πρότυπο για τις λαϊκές εξεγέρσεις στην Τυνησία, Αίγυπτο (και ενδεχομένως την Ιορδανία και τη Σαουδική Αραβία) είναι η ιρανική επανάσταση του 1979. Εδώ οι Ιλλουμινάτοι αντικατέστησαν μια πιστή μαριονέτα, το Σάχη Ρεζά Παχλεβή (Reza Pahlavi) με το “φανατικό ” Ισλαμιστή Αγιατολάχ Χομεϊνί με συνέπεια την κατοχυρωμένη “Σύγκρουση των πολιτισμών.” Αυτό είναι τεκμηριωμένο στο βιβλίο “Όμηρος του Χομεινί.” του Ρόμπερτ Ντρέυφους – Robert Dreyfuss.
Τώρα μπορούν να αντικαταστήσουν την πιστή μαριονέτα Χόσνι Μουμπάρακ-Hosni Mubarak με ένα καθεστώς της Μουσουλμανικής Αδελφότητας ανεβάζοντας την ένταση, και τις τιμές του πετρελαίου.
Όλοι “οι ηγέτες μας” είναι ουσιαστικά παραγεμισμένα κοστούμια. Είναι μαριονέτες. (Ο ρόλος των μέσων και του ακαδημαϊκού κόσμου είναι να τους νομιμοποιήσει.) Οι μάζες δεν επαναστατούν εκτός αν οργανώνονται και χρηματοδοτούνται από μασονικούς οργανισμούς όπως η Μουσουλμανική Αδελφότης που εξυπηρετούν τους Ιλλουμινάτοι τραπεζίτες. Αυτό είναι που συνέβη στις αμερικανικές, γαλλικές και ρωσικές επαναστάσεις.
Όλες αυτά είναι κακές ειδήσεις για τον απλό Εβραίο του δρόμου στο Τελ-Αβίβ. Αυτό προμηνύει ένα άλλο σημαντικό πόλεμο στη Μέση Ανατολή, ενδεχομένως που προαναγγέλλει έναν παγκόσμιο πόλεμο.
Δεν είναι κακές ειδήσεις για τους ηγέτες του Ισραήλ ή της Αμερικής, οι οποίοι είναι Ελευθεροτέκτονες ακριβώς όπως η Μουσουλμανική Αδελφότης. Αυτοί οι “ηγέτες” θέλουν μια θανάσιμη κόλαση φωτιάς: Μασόνοι Ισλαμιστές εναντίον. Μασόνων Σιωνιστών! Είναι όλοι σατανιστές που χαρατσώνουν την ανθρωπότητα.
Έχετε παρατηρήσει πόσο ήρεμα το Ισραήλ έχει δεχτεί μια κυβέρνηση του Χεζμπολάχ στο Λίβανο; Τόσο το καλύτερο για πόλεμο!
“Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος πρέπει να ενθαρρυνθεί με την εκμετάλλευση των διαφορών που προκαλούνται από το “agentur” των “Ιλλουμινάτων” μεταξύ των πολιτικών Σιωνιστών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου,” έγραψε ο μασόνος μεγάλος διοικητής Αλβέρτος Πάϊκ το 1871.

“Agentur” σημαίνει “πράκτορας.” Ο ίδιος όρος χρησιμοποιείται σε ένα άλλο έγγραφο των Ιλλουμινάτων “τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών” που χρονολογείται από την ίδια περίοδο.
Το βασικό σημείο εδώ είναι ότι αυτοί οι πόλεμοι σχεδιάζονται. «Προκαλούνται από τους πράκτορες των Ιλλουμινάτων» και στις δύο πλευρές. Αυτοί οι πράκτορες οφείλουν την πρώτη πίστη τους στους Ιλλουμινάτους και όχι στις χώρες τους.
Ο στόχος τους είναι να καταστρέψουν τις αντίστοιχες χώρες τους και να ωφεληθούν από τη σφαγή. Ο Πάϊκ συνεχίζει: “Ο [τρίτος] πόλεμος πρέπει να διευθυνθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός αραβικός κόσμος) και ο πολιτικός σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) αμοιβαία να καταστρέψουν το ένα το άλλο.”
Ο υπόλοιπος κόσμος θα συρθεί μέσα. “Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, για άλλη μια φορά διαιρημένα σε αυτό το ζήτημα θα υποχρεωθούν να πολεμήσουν σε σημείο της πλήρους φυσικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης…”
Σε αυτό το σημείο θα αναγκαστούν να δεχτούν την Εωσφορική παγκόσμια κυβέρνηση.
Έτσι, αυτή είναι η κρυμμένη ημερήσια διάταξη που εξηγεί τις αντιδράσεις των ηγετών μας στις διαδηλώσεις στο Κάιρο. Οι Ισραηλινοί δίνουν υποστήριξη στο Μουμπάρακ επειδή η εξέλιξη υποκρύπτει όλεθρο. Αλλά οι Αμερικανοί κάνουν διακριτικά σήμα σ’ αυτόν να φύγει, καλύτερα για να προωθήσουν τη κρυμμένη θανατηφόρα ατζέντα των Ιλλουμινάτων.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...