Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Στο σφυρί 12 ελληνικά νησιά




Στο σφυρί έβγαλε μια καναδέζικη ιστοσελίδα ...(www.privateislandsonline.com) δώδεκα ελληνικά νησιά μας στο Αιγαίο και στο Ιόνιο Πέλαγος. Ήτανε στραβό το κλίμα το ‘φαγαν και οι γάιδαροι του….Καναδά!
Το θέμα έφερε στο φως ο βουλευτής του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, Γιώργος Ανατολάκης, ο οποίος ρωτάει τον υπουργό Εξωτερικών αν τελικά ξεπουλάμε ή ...



...τα πουλάμε όπως είναι επιπλωμένα.

Η «Καρδιώτισσα» αναφέρει το site γίνεται δική σας με 6.500.000 ευρώ, κάτι λιγότερο θα σας κοστίσει η "Μικρή Αμοργός", γύρω στα 6.100.000 ευρώ. Η "Ναυσικά" θα φιλοξενήσει... τον Οδυσσέα της με 6.100.000 Ευρώ.

Ο βουλευτής καταγγέλλει ακόμη ότι και μια αμερικάνικη ιστοσελίδα προτείνει την αγορά οικοπέδων σε διάφορα μη οικοδομήσιμα νησιά της Ελλάδας και έχει προχωρήσει μάλιστα σε διαφημιστική καταχώρηση στην αμερικάνικη εφημερίδα "San Francisco Chronicle".

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ρωτάει τον υπουργό αν γνωρίζει το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών κι αν μπορεί να απαντήσει ποιο είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς των προαναφερόμενων νησιών.

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο, πωλείται και το δίνω όσο και όσο από τη χρεωκοπία μόνο να γλιτώσω.
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...