Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

3 βίντεο κατάρριψης του μαχητικού των ... επαναστατών!(βιντεο)

Κλασική επιχείρηση ψυχολογικής προπαρασκευής της δυτικής κοινής γνώμης με δημοσίευση βίντεο και φωτογραφιών στα μεγαλύτερα δυτικά ΜΜΕ με ένα πληγέν αεροσκάφος (Mig 23BN των επαναστατών) που εμφανίστηκε ως μαχητικό της λιβυκής Αεροπορίας (το έγκυρο Sky News αναφέρει ότι ήταν σίγουρα των επαναστατών) ξεκίνησε σήμερα το πρωί. Ενώ επί ένα μήνα που μαίνονται οι συγκρούσεις ποτέ δεν είχε δημοσιοποιηθεί κάτι ανάλογο, πριν λίγο δημοσιεύθηκε πλούσιο οπτικό υλικό για να "πείσουν" οι Δυτικοί ότι παραβιάζεται η εκεχειρία από τις δυνάμεις του Καντάφι. Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε στη Βεγγάζη της Λιβύης.
Ο Χαλίντ αλ-Σάγεχ, εκπρόσωπος των αντικυβερνητικών δυνάμεων δήλωσε στο Reuters:"Εισήλθαν στη Βεγγάζη από τα δυτικά. Πού είναι οι δυτικές δυνάμεις; Είπαν ότι θα εξαπέλυσαν επίθεση εντός ωρών".

Επίσης δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου, μετέδωσαν ότι μαχητικό αεροσκάφος βομβάρδισε σήμερα το πρωί περιοχή της νοτιοδυτικής Βεγγάζης.
Πάντως το Sky Newσ μεταδίδει ότι το μαχητικό δεν ήταν των κυβερνητικών δυνάμεων, αλλά είχε πέσει στα χέρια των επαναστατών και καταρρίφθηκε από τους κανταφικούς. Δεν αποκλείεται να έχει στηθεί και προβοκάτσια κατά των κυβερνητικών από τους αντικαθεστωτικούς με "στημένη" κατάρριψη για να φανεί ότι οι κυβερνητικοί παραβιάζουν τη No Fly Zone!
 Σύμφωνα με το αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο, οι δυνάμεις του Καντάφι εισήλθαν στα δυτικά προάστια της πόλης.

Ανταποκριτές του Reuters μετέδωσαν ότι αντικυβερνητικές δυνάμεις έστησαν οδοφράγματα για να εμποδίσουν την προσέγγιση στο κτίριο στο οποίο έχει τη βάση του το Λιβυκό Εθνικό Συμβούλιο.










www.defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...