Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΚΙ’ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΪΦΕ ΤΟΥ Ο ΚΟΥΚΟΥΕΛΟΣ ΜΟΥ, ΜΗ ΤΟΝ ΔΕΙ Η ΤΡΕΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙΑ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ!!!!!

Κρίνετε σεις τους τελειωμένους και ξεπεσμένους πλέον στα όμματά σας δημοσιοκάφρους. Στραγγίζουν από μετρητά τα καθεστωτικά ΜΜΕ και κάνουν αγωγές σε blogs!

Πανικός και έλλειψη ψυχραιμίας σε μεγάλο κανάλι, οδήγησαν τον διευθυντή, τη παρουσιάστρια και τους συντελεστές του δελτίου να κάνουν αγωγή σε blog.
Της αγωγής προηγήθηκε ενημέρωση των ιδιοκτητών του καναλιού. Οι τελευταίοι είναι σχεδόν πανικόβλητοι εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας και της άρνησης των κολλητών τους τραπεζιτών να τους δανείσουν.
Που να τα βρουν όμως κι αυτοί οι έρμοι τραπεζίτες; Σε λίγο θα πάρουν από μια κιθάρα και θα τραγουδάνε στη Σταδίου για να βάλουν καμιά δεκάρα στα ταμεία των τραπεζών τους.
Η κατάσταση μήνα με το μήνα θα γίνεται όλο και πιο ολέθρια για τα καθεστωτικά ΜΜΕ και τους χυδαίους μεγαλοδιαφημιστάδες που έχουν στήσει ολόκληρο παρακράτος με το δημόσιο χρήμα των κρατικών διαφημίσεων.
Μηντιάρχες, τραπεζίτες και μεγαλοδιαφημιστάδες της διαπλοκής, βλέπουν την κόλαση να πλησιάζει και έχουν χάσει εντελώς τη ψυχραιμία τους.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, αναφορά στην αντιδικτατορική της δράση κάνει η Όλγα Τρέμη στην αγωγή που κατέθεσε στο Fimotro!!!!
 

Αναρτήθηκε από BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
O  ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ και οι αντάρτες TSOUTSOYNEROS, παίρνουν αδίστακτα θέση και στη περίπτωση που τσακώνονται οι τσίρλες με τους κουράδες, τραβάει το καζανάκι δι’ αμφοτέρους έως τα βάθη του απόπατου!!!
Τι τα θέλεις ορέ κλώσσα, τα περί “ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ” και τα περί “ΠΛΟΥΣΙΑΣ …ΑΝΤΙΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ”????… όταν, (αν διέθετες έστω τον ελάχιστο απαιτούμενο κοινό νου) όταν λέω, υπάρχει ενδεχόμενο να σε διαβάσουν κάποιοι παράφρονες, αλλά πτωχοί, ως εμού του ιδίου????
Λοιπόν, Οικονομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, δεν υφίσταται. Υπήρχε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, της Νομικής σχολής και τέτοια εσκεμμένα λάθη δεν τα επιτρέπω. Τέτοια λάθη (χωρίς ιδιαίτερο λόγο) δεν τα κάνεις, ούτε εσύ, ούτε ο Μαντάς!!!! Αν δε ξανατολμήσης κλώσσα, να διαδηλώσεις μετά από 37+ χρόνια, ότι και αντιδικτατόρευσες, θα σου βάλω 200 κιλά πιπέρι στο στόμα, να σου το πρίξω και να νομίζει ο κύκλος σου, ότι σε παραμόρφωσε η σχολή του Φουστάνου. Δηλώνω ως Μπαρμπανίκος Αρβανίτης, ότι στους χώρους της Νομικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Όλγα Τρέμη, ουδέποτε ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση.
Και η Συγγρού. — Άλλο κακό να μη μας βρει Θεούλη μου!!!!
Ποτέ δεν ήταν η Όλγα Τρέμη, αντιφασίστρια. Ούτε πριν, ούτε κατά, ούτε μετά τη δικτατορία της.
ΤΥΧΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...