Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Πολλοί ειδικοί περιμένουν να υπάρξει κρίση επάρκειας φαγητού στις επόμενες τέσσερις δεκαετίες λόγο της αύξησης του πληθυσμού από 6,9 δισεκατομμύρια σε 9.1.
 Είδη πολλές οργανώσεις έχουν "χτυπήσει" τον κώδωνα του κινδύνου προς αυτή την κατεύθυνση,και ο λόγος είναι η αύξηση του κόστους απόκτησης της τροφής.

Κατά πόσο όμως είναι αληθινό αυτό.
κατάρτιση εικόνες από την πείνα
Γνωρίζουμε πολύ καλά τον ρόλο των πολυεθνικών στον τομέα της καλλιέργειας της τροφής αλλά και του νερού.Οι πολυεθνικές με περίεργες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι σε χώρες με νερό και μεγάλες χέρσαις εκτάσεις καλλιέργειας αποκτούν το μονοπώλιο και στο βωμό του κέρδους αυξάνουν το κόστος απόκτησης των βασικών αγαθών για τον "μέσο" άνθρωπο.
  Ένα πρόσφατο παράδειγμα είναι η Χιλή όπου το νερό αυτής της χώρας έχει μπει στο χρηματιστήριο και ο κόσμος έχει πει το νερό νεράκι.

 Συντελείτε μία τεχνητή κρίση υποσιτισμού σε βασικά αγαθά από τις μεγάλες πολυεθνικές οι οποίες εάν κάνουμε μία έρευνα όλες τους είναι θυγατρικές και ανήκουν σε 5-6 "μεγάλους" του πλανήτη Ροκφέλλερ,Ρότσιλντ κ.τ.λ.

Είναι ολοφάνερο αυτό που συμβαίνει με την λεγόμενη "εκμετάλλευση" της δημόσιας περιουσίας του ελληνικού κράτους,ουσιαστικά μιλάμε για τον απεμπολισμό του ελέγχου των φυσικών πόρων του ελληνικού κράτους.
 Το νερό θα ακριβύνει σταδιακά και θα ισοσκελιστεί με την αξία του ρεύματος(κόστος παραγωγής ανά κιλοβάτ) εφόσον η ΕΥΔΑΠ ιδιωτικοποιηθεί και εξαγοραστεί  από ξένες εταιρείες.

 Δεν είναι τυχαίο ότι με νομοθεσίες ανά τον κόσμο απαγορεύουν την ιδιωτική καλλιέργεια και αποθήκευση βρόχινου νερού. 

 Σε πολλές περιοχές του πλανήτη συντελείτε αυτό το σχέδιο με αποτελέσματα απτά,εξαθλίωση υποσιτισμός ,πείνα και αρρώστιες.

 Το ανάλογο πρόκειται σύντομα να συμβεί στην ελληνική επικράτεια  με την παιδεία,η συγχώνευση των σχολείων δεν είναι τίποτα άλλο από την υποβάθμιση της ελληνικής παιδείας και το άνοιγμα προς την ιδιωτική παιδεία.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_ojn9w_maX8WnFmB1SxXXHjebli0ZuAiNQjvk9pcRKpeTqlXSr5xO_05LN9j3kxdxAnftzHvPWWOErgoFtXrGMv2ygDtBzdq3Az4a_YuluJKjFvvzO5veAYHarYPfJwaVjH2VeEihdjM/s1600/2009091600986-preview+%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF+%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%AE.jpg  Μόνο όσοι μπορούν οικονομικά θα έχουν την δυνατότητα να μορφώνουν τα παιδιά τους και αυτό φυσικά μέχρι ένα όριο,διότι για να αποκτήσουν μία πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση θα ανεβαίνει το κόστος.
  Φυσικά πρέπει να γνωρίζουμε ότι τα μεγάλα πανεπιστήμια ανά τον κόσμο λειτουργούν ως πολυεθνικές εταιρείες ανοίγοντας παραρτήματα σε πολλές χώρες.


  Ερευνώντας το παρελθόν πολλών εκ των στελεχών ,προέδρων οικονομοτεχνικών συμβούλων γραμματέων σε διεθνής οργανισμούς  αλλά και εταιρείες όλοι έχουν ένα κοινό,έχουν φοιτήσει ή έστω έχουν τελειώσει μεταπτυχιακό στα πιο διάσημα πανεπιστήμια του κόσμου μάλιστα οι περισσότεροι έχουν "συμαθυτεύσει" μαζί για κάπιο διάστημα.
  Επίσης υπάρχει τεράστια σχέση πολυεθνικών και διάσημων πανεπιστημίων αφού τα στελέχη των πολυεθνικών εταιρειών "αντλούνται" μέσα από αυτά τα "ιδιωτικά" πανεπιστήμια φυσικά γίνονται και οι ανάλογες δωρεές προς αυτά τα πανεπιστήμια .

 Πέρα από τον έλεγχο των βασικών αγαθών προς τον βωμό του κέρδους υπάρχει και ο έλεγχος ενός από τα πιο βασικά αγαθά για την ανθρωπότητα ,φυσικά αυτό το αγαθό δεν πίνετε σαν το νερό ούτε πάει στο στομάχι σαν την τροφή αλλά τρέφει το μυαλό και ενισχύει το ανθρώπινο πνεύμα και διαμορφώνει την συνειδησιακή ύπαρξη του ανθρώπου.



Ιωάννης Λ



eothetis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...