Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ομαδικοί βιασμοί παιδιών και γυναικών: Γύρισαν την Ελλάδα στον εφιάλτη της τουρκικής σκλαβιάς.

Κάθε έννοια ανθρωπισμού και προστασίας των αδυνάτων έχει πάει περίπατο. Οι δυνάμεις κατοχής του νεοθωμανισμού έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε μεσαιωνική κόλαση γυρίζοντας την αιώνες πίσω.
Είναι τουλάχιστον προκλητικό και φαιδρό να μιλάμε για “δικαιώματα” καθαρμάτων όταν σε αυτή την χώρα θεσμοθετήθηκαν για πρώτη φορά στον πλανήτη τα δικαιώματα γυναίκας και παιδιού.
Φαίνεται ότι ο “σοσιαλισμός” έφερε όχι απλά την βαρβαρότητα αλλά τον μεσαίωνα σε όλες τις εκφάνσεις του βίου. Από την φεουδοποίηση της κοινωνίας εως την φυσική απειλή, τον ευτελισμό της ανθρώπινης ζωής. Απέναντι στην αναβίωση του κεμαλικού φασισμού, το μόνο όπλο μας είναι η αυτοοργάνωση.
ΥΓ. Τα κανάλια μετέδωσαν με στόμφο ότι οι δράστες ήταν δήθεν “Κούρδοι”. Από την πρώτη στιγμή το διαψεύσαμε αφού οι γνωστές κάστες των ισλαμοφασιστών χρησιμοποιούν πλαστά Κουρδικα και Αφγανικά χαρτιά για να επανέρχονται και να αποφεύγουν την απέλαση.
Η λύση; ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ. Εκκαθάριση τώρα. Να μείνουν ΜΟΝΟ οι οικογένειες προσφύγων, με γυναίκες και ανήλικα παιδιά δηλαδή και απέλαση όλων των άλλων. Τόσο απλά.
Δεν μπορεί η χώρα που γέννησε τον σεβασμό στον άνθρωπο και τις έννοιες του Ηρωϊσμού και της αυτοθυσίας να δίνει άσυλο σε ριψάσπιδες, προδότες και κάθε καρυδιάς καρύδι, την ίδια στιγμή που κλείνει τις πύλες της στην προσφυγιά. Αυτός είναι ο ανθρωπισμός και όχι η αποθέωση της “οικονομικής μετανάστευσης” που από όποιο πρίσμα και αν το δεις, ιδιαίτερα το Μαρξιστικό, αποτελεί καρκίνωμα του καπιταλισμού.
Ανεξέλεγκτος και σκληρός πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ των λαθρομεταναστών στην Ηγουμενίτσα, μετά το βιασμό 12χρονου Αφγανού από δράστες που δηλώνουν Κούρδοι, αλλά οι αρχές υποψιάζονται πως είναι Ιρακινοί. Οι Αφγανοί φέρεται να στρέφονται επιθετικά εναντίον  άλλων ομάδων λαθρομεταναστών   και η κατάσταση στο δάσος της Ηγουμενίτσας είναι εκρηκτική αλλά και πολύ επικίνδυνη. Περίπου 900 λαθρομετανάστες εδώ και δυο περίπου χρόνια έχουν κατασκηνώσει  σταδιακά στο δάσος του Λαδοχωρίου και η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Το γεγονός έχει προκαλέσει σοκ και αναστάτωση και στη μικρή και κλειστή κοινωνία της Ηγουμενίτσας. Γι’ αυτό τις τελευταίες ώρες εντείνονται οι φωνές που ζητούν την χωρίς καθυστέρηση απομάκρυνση των μεταναστών από την πρωτεύουσα της Θεσπρωτίας.
Στο μεταξύ ανακρίνονται από την Ασφάλεια Ηγουμενίτσας διάφορα άτομα, ενώ ο μικρός, που είναι στην Ηγουμενίτσα χωρίς τους γονείς του, εξετάστηκε στα Ιωάννινα από τον Καθηγητή ιατροδικαστικής κ. Θεόδωρο Βουγιουκλάκη, που διέγνωσε πως ο ανήλικος υπέστη ομαδικό βιασμό. Τον περασμένο Μάϊο δυο  λαθρομετανάστες που ξεφύτρωσαν από το δάσος,  ένας Σουδανός και ένας Παλαιστίνιος, 23 και 21 χρόνων αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα,  για τον βιασμό μιας Πολωνέζας.
Η γυναίκα βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση από κάτοικο της περιοχής, σε γιαπί στο Λαδοχώρι και στην Αστυνομία που ειδοποιήθηκε έδωσε τα χαρακτηριστικά των δραστών, που γρήγορα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.
Η γυναίκα είχε φθάσει το πρωί στην Ηγουμενίτσα με πλοίο από την Ιταλία και αναζητούσε το ΚΤΕΛ που είναι σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι, για να συνεχίσει το ταξίδι της  στην Αθήνα. Οι δύο αλλοδαποί προσφέρθηκαν να την βοηθήσουν μιλώντας της Αγγλικά, αλλά την οδήγησαν σε ερημική περιοχή, σε ένα γιαπί, όπου την βίασαν.Το υπαίθριο γκέτο των λαθρομεταναστών βρίσκεται πάνω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, απ΄ όπου γίνονται όλα τα δρομολόγια των πλοίων με προορισμό την Ιταλία.
Οι πληροφορίες από το CrimesOnAir


olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...