Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Οργή κατά Καρατζαφέρη σε εκδήλωση χθες στην Πάτρα

Σε ξέσπασμα οργής κατά του μνημονίου και των επιλογών Καρατζαφέρη, μετέπεσε στην Πάτρα εκδήλωση του Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης από την Κύπρο.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΑΣΤΗΡ, το θέμα ήταν ο κυπριακός αντικατοχικός αγώνας, με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αλέκο Χρυσανθακόπουλο να είναι εκ των ομιλητών.
Η κατάσταση όμως ξέφυγε, όταν ο κόσμος μας ξέσπασε, βλέποντας στο πρόσωπο του βουλευτή του ΛΑΟΣ το μνημόνιο και τον Καρατζαφέρη. Η κατάσταση εκτροχιάστηκε εντελώς όταν το μεγαλοστέλεχος του ΛΑΟΣ Χρήστος Γούδης κατηγόρησε από μικροφώνου τους Πατρινούς για αδράνεια, πετώντας τους κατάμουτρα ένα ΄΄δράστε ή …σκάστε!!!΄΄.
Άλλοι από το ακροατήριο ρώτησαν τον βουλευτή του ΛΑΟΣ πως συμβιβάζονται με τον αντικατοχικό αγώνα οι ΄΄γλύκες΄΄ του Καρατζαφέρη προς τον Χριστόφια. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει επανειλλημμένα χαρακτηρίσει τον ….Τουρκόφια (έτσι αποκαλείται από τα αντικατοχικά κινήματα ο πρόεδρος Χριστόφιας) ΄΄μεγάλο πατριώτη΄΄ (!!!). Κι αυτό την ώρα που ο σταλινίζων Χριστόφιας έχει μιλήσει άκρως απαξιωτικά για την Ελλάδα ουκ ολίγες φορές, κατηγορώντας την ακόμα και ως …εισβολέα στην Κύπρο!
Θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν μετά τα χθεσινά εμφανιζόταν στην πόλη μας ο ίδιος ο Καρατζαφέρης, για να μας εξηγήσει πόσο πολύ μας ωφέλησε το μνημόνιο. Ειδικά εδώ στην Πάτρα, που πλήττεται από σκληρή ανεργία και ορδές λαθρομεταναστών.
Θεωρούμε άδικο να βάλλονται βουλευτές του και ιδίως ο Αλέκος ο Χρυσανθακόπουλος, που εν πάσει περιπτώσει έχει έναν πατριωτικό και σκληρά αντι-νεοταξικό πολιτικό λόγο. Μήπως για αυτό τον έχετε εξαφανίσει από τα κανάλια και λοιπά ΜΜΕ που σας λιβανίζουν καθημερινά, κε Καρατζαφέρη;
ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΑΧΑΙΟΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ




πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...