Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Οι …τριακόσιοι του Δημαρά, υπό βροχή, απέκλεισαν τα διόδια του Ρίου


 
Γράφει ο Μαγια

Περίπου τριακόσιοι πατρινοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής και απέκλεισαν επί δίωρο τα διόδια του Ρίου, διεκδικώντας την επίλυση του προβλήματος διαχείρισης των απορριμμάτων από την κυβέρνηση. Δηλαδή, να κλείσει ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακκας, που ήταν.....
προεκλογική δέσμευση του εκλεγμένου Δημάρχου Ι. Δημαρά και τα σκουπίδια να μεταφέρονται στο ΧΥΤΑ του Φλόκα.
Ανάμεσά τους και απορριμματοφόρα με μαυροκόκκινα πανό, στα οποία είχε γραφτεί «η Ξερόλακκα δεν αντέχει άλλο. Λύση τώρα για να μη μείνουν τα σκουπίδια στους δρόμους».
Η κινητοποίηση έγινε υπό βροχή και ο Δήμαρχος στην ομιλία του έδωσε το στίγμα των προθέσεών του, να κατεβαίνει στους δρόμους κάθε φορά που συναντά την κρατική αδιαφορία.
Το παρών έδωσαν οι βουλευτές Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος και Νίκος Τσούκαλης, εκπρόσωποι του ΣΥΝ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, του Εμπορικού Συλλόγου Πάτρας και άλλων φορέων.
Η μικρή συμμετοχή των πατρινών στη κινητοποίηση (απείχε σύσσωμη η δημοτική αντιπολίτευση), δεν ήταν αναμενόμενη. Και μάλλον πρέπει να έβαλε σε μαύρες σκέψεις τη δημοτική αρχή της Πάτρας, όσον αφορά τη δυνατότητά της (παρά την πανάκριβη καμπάνια…) να πείσει, πως είναι ικανή να αντιμετωπίσει τα κρίσιμα προβλήματα της πόλης.


ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...