Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Στραγγιστά γιαούρτια στον Θ.Πάγκαλο!(video)


ImageΔεύτερο σοβαρό επεισόδιο σε βάρος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου μέσα σε 20 ημέρες: Μετά το Παρίσι, επίθεση με ύβρεις και ... γιαούρτια δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε μία ταβέρνα στα Καλύβια από εξαγριωμένους κατοίκους της Κερατέας, οι οποίοι του επιτέθηκαν φραστικά με ιδιαίτερα βαριές εκφράσεις. 


Ο Θ.Πάγκαλος πήγε στην ταβέρνα προκειμένου να μιλήσει με τη συντονιστική επιτροπή των κατοίκων της Κερατέας που αντιδρούν σθεναρά στη δημιουργία χώρου υγειονομικής ταφής. Εκεί μία ομάδα κατοίκων άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον κ. Πάγκαλο και να φωνάζει συνθήματ όπως Δεν τα φάγαμε μαζί". 

Ο Θ.Πάγκαλος επιχείρησε να τους απαντήσει, αλλά δέχθηκε ομοβροντία από γιαούρτια στραγγιστά για τα οποία φημίζεται άλλωστε η περιοχή, μαζί με τα ψητά της. Η προσωπική φρουρά του αντιπροέδρου έσπευσε να τον προστατεύσει και τον απομόνωσε σε ένα σημείο τς ταβέρνας για να μην τον φτάνουν τα γιαούρτια και φώναξε αστυνομικές ενισχύσεις οι οποίες απεγκλώβισαν τελικά τον Θ.Πάγκαλο.
Σε λίγο θα κυκλοφορούν μόνο μεταμφιεσμένοι...






Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...