Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ ΑΛΛΑ (Α)ΓΝΩΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ

Ο Dr. Norman Bergrun είναι ένας πρώην επιστήμονας της ΝΑΣΑ όπου εργάστηκε εκεί για 12 χρόνια ως ερευνητής.  Απόφοιτος της εθνικής συμβουλευτικής επιτροπής σε θέματα αεροναυτικής (Ν.Α.C.A) ενώ ήταν πρωτοπόρος θέτοντας κριτήρια  ανάπτυξης θερμικής προστασίας από τον πάγο που κινδυνεύουν τα αεροσκάφη.  Αργότερα με τις έρευνες του έθεσε νόμους που τελειοποιούσαν την ικανότητα πλεύσης των αεροσκαφών των ρουκετών και των πυραύλων.  

Η ιστορία ξεκινάει στις 12 Νοεμβρίου του 1980 όταν ο Voyager-1 έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες απο τον πλανήτη Κρονο.   Στις 25 Αυγούστου του 1981 ο Voyager-2 στέλνει με την σειρά του φωτογραφίες επίσης απο τον πλανήτη Κρόνο με μια εμφανής διαφορά κάνοντας τον Dr. Norman Bergrun να ασχοληθεί με το θέμα.
Ο Κρόνος έχει 4 μεγάλους δακτύλιους και μεταξύ των δακτύλιων Α και Β υπάρχει μια περιοχή που λέγεται ΚΑΣΙΝΙ και εκεί υπήρχε μια μεταβολή στην περιοχή που κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει, (όχι τουλάχιστον για το διάστημα των 9 μηνών μεταξύ των δύο αποστολών που μεσολάβησαν).



Αυτό που είδε ήταν κάπως παράδοξο μια και απο την μια πλευρά του ενός δακτύλιου μπορούσε να δει πως αυτός είναι συνεχόμενος  κυκλικός, ακριβώς στην κάτω πλεύρα τον έβλεπε να διακόπτεται..
Εξετάζοντας λεπτομερέστατα με μικροσκόπιο τις φωτογραφίες ανακάλυψε στην περιοχή ένα γιγάντιο κυλινδρικό αντικείμενο καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι  έβγαζε εκπομπές ρύπων!  Σ'αυτό το σημείο να σας ξαναθυμίσω την ιδιότητα του και να σας πω πως  ο Dr. Norman Bergrun δεν είναι κάποιος τυχαίος αστρονόμος..  Έχει πάνω απο 50 χρόνια εμπειρίας σε θέματα ανάλυσης φωτογραφιών και μιλάμε για χιλιάδες φωτογραφίες απ'όλο το Ηλιακό μας σύστημα, τους πλανήτες συμπεριλαμβανομένων και των δορυφόρων τους. 

 Σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό  υποστηρίζει πως ο ένας δακτύλιος δημιουργείται από αυτό το αντικείμενο και το μέγεθος του το υπολογίζει όσο το φεγγάρι μας, ενώ η ισχύς των μηχανών του είναι για εμάς ασύλληπτη!! Στην συνέχεια της συνέντευξης θεωρεί πως είναι σε τροχιά γύρω απο τον Κρόνο παραπάνω απο δύο αντικείμενα (σκάφη) ενώ το ένα από αυτά μπορείτε να το δείτε στο εξώφυλλο του βιβλίου του "Ringmakers of Saturn" και την επίσημη ιστοσελίδα του επιστήμονα.









Επιπλέον να συμπληρώσουμε πως το μέγεθος των σκαφών είναι πολύ μεγαλύτερο έναντι αυτών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω απο τον Ήλιο 








Μην πιστεύετε ό, τι η κύρια ροή πολυμέσων σας λέει, έστω και αν είναι αλήθεια, το μεγαλύτερο μέρος τους είναι να σας απομακρύνει από την αλήθεια Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ο κόσμος μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται Ποια είναι λοιπόν η αλήθεια; Αυτό είναι το ένα ερώτημα που όλοι πρέπει να καταλάβουμε μόνοι μας. Κάντε την δική σας έρευνα για να βρείτε την αλήθεια και να κατακτήσετε την γνώση που χρειάζεται για να ελευθερωθεί ο νους σας από τον συμβατικό τρόπο σκέψης που μας έχουν διδάξει. Κατακτήστε τον νου σας.Είναι σημαντικό όλοι να γνωρίζουν... 
Τα δικά μας ματιά παραμονεύουν Παντού.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...