Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Χωρίς Μακεδονία και Θράκη η Ελλάδα στο επίσημο site των μηχανολόγων της Ε.Ε.!


Μεταφέρω από το blog Olympia:
Πριν λίγο έλαβα το παρακάτω μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η φωτό είναι από την πρώτη σελίδα του σάιτ που αναφέρεται σε αυτό.
Τα σχόλια δεν είναι περιττά, αλλά πιο χρήσιμο είναι να «ξοδέψετε» δύο λεπτά από τον χρόνο σας και να τους στείλετε κι εσείς την διαμαρτυρία σας.
“Subject: Εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας
Με έκπληξη και εξοργισμό είδα στο ακόλουθο link -πρώτη σελίδα του επίσημου site για μηχανολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χάρτης της Ελλάδας να μην περιλαμβάνει τη Μακεδονία και τη Θράκη. Μετά από σχετική μου διαμαρτυρία απευθείας στον οργανισμό απλά αγνοήθηκα….
Προωθήστε το ευρέως και καλέστε τους όλους σε διαμαρτυρία! Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα!
Για διαμαρτυρία πάτε στο conduct us, στο message subject γράφετε complaint procedure και στο enter your message γράφετε το μήνυμά σας.
Σημειωτέον ότι στο USAefficiency συμμετέχει το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ !!!
Μια ‘ευγενική’ διαμαρτυρία είναι η παρακάτω (από αναγνώστη του Olympia):
Dear friends,
I noticed that at home page of your site,on the map of Europe, Greece appears without the regions of Macedonia and Thrace at the north.
Is unacceptable for a university organization such as USEEFFICIENCY to make such terrible geographic violations, and to insult Greeks by this ignorant behaviour.
I think that this mistake is made intentionally and I demand to correct it immediately.
Email sent also to Aristotle University of Thessaloniki, to the relative department.
Regards
Μετάφραση:
Αγαπητοί φίλοι,
Πρόσεξα ότι στην αρχική ιστοσελίδα σας, στον χάρτη της Ευρώπης,η Ελλάδα εμφανίζεται χωρίς τις περιφέρειες της Μακεδονίας και Θράκης, στο βορά.
Είναι απαράδεκτο για έναν πανεπιστημιακό οργανισμ σαν το useefficiency να κάνει τέτοιες τρομερές γεωγραφικές παραβιάσεις και να προσβάλλει τους Έλληνες με αυτή την ανίδεη συμπεριφορά.
Νομίζω ότι το λάθος είναι εσκεμμένο και απαιτώ να το δορθώσετε άμεσα.
Μειλ έχει σταλεί επίσης και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο σχετικό τμήμα.
Με σεβασμό
Σύμφωνα με σχόλιο αναγνώστη στο παραπάνω ιστιλόγιο:
Ανταποκριθήκαν άμεσα από την ιστοσελίδα και είπαν ότι θα διορθώσουν το λάθος. Ο ”κύριος” παρακάτω ( Γρηγόρης Παπαγιάννης ) είναι ο υπεύθυνος του προγράμματος στην Ελλάδα.
Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ !!! ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΕΙ….!!
Διαβάστε, από το φεισμπουκ το διάλογο
Grigoris Papagiannis Εντάξει, έγινε ένα λάθος το οποίο κανένας μέχρι τώρα δεν το πρόσεξε, εδώ και 1 περίπου χρόνο, Ίσως γιατί το ενδιαφέρον στον ιστότοπο είναι παραμέσα και όχι στο χάρτη. Εν πάσει περιπτώσει, ενημερώθηκε ο διαχειριστής και ο συντονιστής του προγράμματος και θα διορθώσουν το χάρτη ανάλογα και άμεσα. Τα υπόλοιπα σχόλια νομίζω ότι είναι περιττά και κυρίως θα μπορούσαν να απευθύνονται πρώτα σε εμένα, ως υπεύθυνου του προγράμματος στην Ελλάδα.
........
Paris Alexandrou το ότι το “λάθος” όπως λέτε έμεινε έτσι 1 ολόκληρο χρόνο συνιστά ακόμη μεγαλύτερη ύβρη το λιγότερο. Μιλάμε για πρόγραμμα ευρωπαϊκό και η Ελλάδα είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εδώ και 30 χρόνια. Και όταν μιλάμε για ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο οποίο συμμετέχει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα έπρεπε να είστε πολύ πιο προσεκτικοί ακόμη και σε κάτι τέτοιο που εσείς ίσως τα θεωρείτε λεπτομέρεια. Και το “εντάξει” φανερώνει αν μη τι άλλο ωχαδελφισμό.
Πάντως για μια ακόμη φορά τα μπλογκς καλύπτουν τα κραυγαλέα ‘λάθη’ (;) επίσημων φορέων και μάχονται για την αλήθεια και την πατρίδα.
--------
ΝΕΟΤΕΡΑ:
ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ...αλλά ΧΩΡΙΣ την ΘΡΑΚΗ!!!!
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...