Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Λαθρομετανάστες μετέτρεψαν τα Χανιά σε Καμπούλ


Εκατοντάδες λαθρομετανάστες από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές, πολιόρκησαν το βράδυ της Κυριακής με άγριες διαθέσεις, την αστυνομική διεύθυνση Χανίων, αφού μάλιστα επιτέθηκαν σε Έλληνες κατοίκους της πόλης! Κι αυτά, λίγες μόλις ώρες πριν την επίσκεψη στα Χανιά του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη... Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Αλλόκοτο θέαμα, βγαλμένο από κάποια κόλαση...
Το θέαμα (της Νέας Εποχής), ήταν όντως αλλόκοτο. Εκατοντάδες λαθρομετανάστες από τους οικισμούς γύρω από τα Χανιά, πορεύονταν σε παρέες των πέντε ως δέκα ατόμων, προς την πόλη, ή περίμεναν στις στάσεις κοντά στην πόλη, για το λεωφορείο που θα τους μετέφερε εκεί. Η προσυγκέντρωση, ήταν προγραμματισμένη να γίνει και έγινε στο κέντρο της πόλης, έξω από τη δημοτική αγορά. Μαζεύτηκαν περίπου 1000 άτομα. Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα από τον Μάρκο Χατζησάββα, του Φόρουμ Μεταναστών, τον άνθρωπο που οργάνωσε μαζί με άλλους την «εκδρομή» των 270 λαθρομεταναστών που «κατέλαβαν» τη Νομική Σχολή και αργότερα κατέλυσαν στο μέγαρο Υπατία (απ' όπου κλάπηκαν πράγματα από λαθρομετανάστες και αριστεριστές «αλληλέγγυους») και έκανε συνεχώς δηλώσεις στα κανάλια για αυτούς. Ακολούθησε πορεία 300 εξ αυτών προς την αστυνομική διεύθυνση της πόλης, όπου και παρέμειναν επί αρκετή ώρα.
Και επιθέσεις κατά Ελλήνων
Στο μεταξύ, σημειώθηκαν συμπλοκές με Έλληνες, που προκάλεσαν οι αλλοδαποί, πολλοί εκ των οποίων είχαν ρόπαλα. Συνελήφθησαν... Έλληνες, γιατί είχαν τη φαεινή ιδέα να βρεθούν ανύποπτοι στο δρόμο των εξαγριωμένων λαθρομεταναστών, αλλά και δύο Πακιστανοί υπήκοοι (οι ΜΚΟ τους έχουν για ξόδεμα, άλλωστε είναι πολλοί και «ανώνυμοι», μέχρι τη στιγμή που θα πάρουν πρέφα ότι οι αριστεριστές τους εκμεταλλεύονται), προφανώς για ξεκάρφωμα, καθώς η τοπική κοινωνία «βράζει» για το θέμα της ανοικτής πλέον στα Χανιά συνεργασίας των αριστεριστών με την Ασφάλεια. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί αλλά και της έλλειψης εμπιστοσύνης στην ΕΛΑΣ, ήταν η παρουσία εκατοντάδων πατριωτών για την περιφρούρηση της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, κάτι που η ΕΛΑΣ δεν έκανε την 28η Οκτωβρίου 2010, σε μια κραυγαλέα παράβαση καθήκοντος. Μην σας μπερδεύει η πολιορκία της αστυνομικής διεύθυνσης, «θεατρικό» των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στην πόλη, με την στήριξη παραγόντων του τοπικού Τύπου, ενόψει της επίσκεψης του υφυπουργού.
Μούγκα στη στρούγκα
Οι τοπικοί τηλεοπτικοί δίαυλοι δεν έβγαλαν τσιμουδιά για το θέμα, αλλά και τη συγκεκριμένη «δράση», που σκοπό είχε να ασκήσει πίεση στην τοπική δύναμη της ΕΛΑΣ, που μέχρι στιγμής, παίζει απόλυτα, κατόπιν σχετικών εντολών από το κέντρο, το παιχνίδι των αριστεριστών. Φυσικά, στα Χανιά η κατάσταση έχει γίνει πλέον έκρυθμη, με την πόλη να ζει παρακμιακές καταστάσεις, ενόψει μάλιστα της έναρξης της τουριστικής περιόδου... Αλλά αυτό, όπως και η ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, δεν είναι κάτι που φαίνεται να απασχολεί το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της ΕΛΑΣ.
elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...