Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Ψάχνουν… προστασία οι “προστάτες” του παζαριού στον Πειραιά. Τέρμα στην φάμπρικα έβαλε ο Μιχαλολιάκος.


http://content-mcdn.feed.gr/filesystem/images/20110110/engine/2011010901907_97161282_type11104.jpgΤο είχε δηλώσει από την πρώτη στιγμή και η παρουσία του στο παζάρι αυτοπροσώπως από την πρώτη στιγμή της εκλογής του έπρεπε να είχε κάνει τα “παλικάρια” να πάρουν το μήνυμα. Έτσι, οι αυστηρές διαδικασίες και ο συνεχής έλεγχος που επέβαλλε η νέα δημοτική αρχή, μεταμόρφωσε τον χώρο που μέχρι πρότινος αποτελούσε ντροπή για τους δημότες. Αποδεικνύοντας έτσι ότι όλα τα προβλήματα λύνονται εφ’ όσον υπάρχει η πολιτική βούληση.
Κάποιοι βεβαίως ενοχλήθηκαν και άρχισαν τις “παλικαριές” και τις απειλές. Κυριολεκτικά απειλές, αφού έφτασαν μέχρι το σημείο να απειλούν τον Μιχαλολιάκο (βρήκαν παιδί για να τρομάξουν…) γεγονός που κατήγγειλε ο ίδιος ευθέως στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. “Το καραβάνι προχωρά όμως και ας γαυγίζουν τα σκυλιά” λέει η παροιμία. Και το παζάρι λειτουργεί πλέον στις νέες δομές.
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι που είχαν τις “διαβεβαιώσεις” ότι το χάλι θα συνεχιζόταν, και μιλάμε για απλούς μεροκαματιάρηδες που έπεσαν στα νύχια των αετονύχηδων και τώρα κυνηγάνε τους περιβόητους ρυθμιστές. Με πολύ άγριες διαθέσεις…
Να δείτε που σε λίγο θα φωνάζουν οι “προστάτες” την δημοτική αστυνομία για να τους γλιτώσει. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...