Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Φεύγουν τα ΜΑΤ από την Κερατέα




Σε συμφωνία για την αποχώρηση των αστυνομικών δυνάμεων από την Κερατέα κατέληξαν μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα, στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής, ο δήμαρχος Λαυρεωτικής κ. Λεβαντής και ο Μητροπολίτης Λαυρεωτικής και Μεσογείας κ.κ. Νικόλαος.
Όπως επίσης συμφωνήθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης, οι κάτοικοι θα αποχωρήσουν από τα μπλόκα, ενώ τα μηχανήματα για τη δημιουργία ΧΥΤΥ θα παραμείνουν στην περιοχή με ευθύνη του δημάρχου και της δημοτικής αρχής, η οποία θα υποβάλλει πρόταση στην πολιτεία, για να αποφασισθεί τι θα γίνει στη συνέχεια.
Η περιοχή είχε μετατραπεί το τελευταίο διάστημα σε πεδίο μάχης ενώ συχνό φαινόμενο ήταν οι βίαιες συμπλοκές ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και τους κατοίκους που διαμαρτύρονταν για τη δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ).
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή άγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ σε οικία αστυνομικών στη διασταύρωση της Λεωφόρου ΝΑΤΟ και της οδού Μιχαήλ Δελίση, την ώρα που μέσα στο σπίτι βρίσκονταν το ζευγάρι και τα ανήλικα παιδιά τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...