Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Εισαγγελική παρέμβαση για το δεύτερο email "αναδιάρθρωσης"



epanastasi-gr:Η Ελλάδα περνά δύσκολές μέρες και αυτό φένετε από τον πανικό της κυβέρνησης που δεν μπορεί να κρύψει την αποτυχία της.

Το Υπουργείο Οικονομικών, ζήτησε την Τετάρτη (20/04), επείγουσα εισαγγελική παρέμβαση για τις φήμες περί αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, οι οποίες χαρακτηρίζονται ως “
γελοίες.” Είχε προηγηθεί νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που έκανε λόγο για χρεοκοπία της Ελλάδας το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.
Το Υπουργείο υποστηρίζει...
ότι οι εν λόγω φήμες, δημιούργησαν πολύ αρνητικό κλίμα στην αγορά και επηρέασαν την κίνηση του Χ.Α., αλλά και την αγορά ομολόγων, την Τετάρτη (20/04).

Ειδικότερα η ανακοίνωση του
Υπουργείου έχει ως εξής:

Το Υπουργείο Οικονομικών ζήτησε επειγόντως από την Εισαγγελία Αθηνών να διερευνήσει τυχόν ποινικές ευθύνες που σχετίζονται με τη σημερινή κίνηση στο ΧρηματιστήριοΑθηνών και στην αγορά ελληνικών ομολόγων.

Στην Εισαγγελία διαβιβάστηκε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προέρχεται από διαπραγματευτές διεθνούς επενδυτικής τράπεζας, στο οποίο γίνεται αναφορά σε αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους το Σαββατοκύριακο του Πάσχα.

“Παρόμοιες φημολογίες στερούνται προφανώς κάθε σοβαρότητας και καταντούν γελοίες.
Επειδή όμως παρόμοια διακίνηση ψευδών ειδήσεων είναι ικανή να δημιουργήσει ανησυχία στο ευρύτερο κοινό, το Υπουργείο Οικονομικών θα ζητά εφεξής τον εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, εξαντλώντας κάθε νόμιμο μέσο.”

cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...