Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

“Μπανάλ” ο Μιχαλολιάκος. Αντί να δίνει λεφτά για Gay Party, τα δίνει στα …ορφανά!



Φαίνεται ότι ο δήμαρχος Πειραιά, δεν λέει να εκσυγχρονιστεί. Αντί να παραδειγματιστεί από τους “συναδέλφους” του και να μοιράζει λεφτά για Gay party, ιδιαίτερα τώρα που μας τρέχουν από τα μπατζάκια, αυτός επιμένει να τα δίνει στα ορφανοτροφεία και στα κέντρα προστασίας ανηλίκων. Τσ τσ.
Και τι θα γίνουν κύριε δήμαρχε τόσες ΜΚΟ τύπου “γαλάζιο στρείδι”; Τόσες οργανώσεις “ανθρωπίνων” δικαιωμάτων; Χρονιάρες μέρες πως θα την βγάλουν; Το “σούβλισμα” πιστεύετε ότι είναι μόνο για το …αρνί;
Για να σοβαρευτούμε, χρόνια είχαν τα παιδιά του Πειραιά να ζήσουν αυτή την ζεστή αγκαλιά από την δημοτική αρχή, που δεν περιορίζεται μόνο στις εορτές. Ο Μιχαλολιάκος από την πρώτη στιγμή έδειξε το έμπρακτο ενδιαφέρον του για την παιδεία μπαίνοντας μπροστάρης στο διακομματικό μέτωπο ενάντια στην μνημονιοποίηση της. Με συνεχείς επισκέψεις και αυτοψίες στα σχολικά κτίρια έχει προσαρμόσει τις κοινωνικές υπηρεσίες και τα τμήματα υποδομείς ώστε να λύνονται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν παιδιά και γονείς.
Από το Χατζηκυριάκειο ορφανοτροφείο μέχρι τα λύκεια του Πειραιά, ο δήμος δείχνει ότι υπολογίζει και επενδύει στα παιδιά του. Με φυσική παρουσία, την ώρα που κάποιοι άλλοι παραμένουν κρυμμένοι σε πεντάστερα ξενοδοχεία διασπαθίζοντας το δημόσιο χρήμα με προκλητικό τρόπο. Το ένστικτο του κόσμου όμως είναι οξυμένο και ξέρει να ανταποδίδει τόσο την αγάπη και το πραγματικό ενδιαφέρον, όσο και την απέχθεια των “αρχόντων”.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...