Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ILLUMINATI-ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ...Μερος 3


Συνεχίζουμε το τρίτο μέρος της ανάλυσης των καρτών από το παιχνίδι Ιλλουμινατοι!



Επόμενη κάρτα ΄΄Αντιπυρηνικά ενεργά στελέχη΄΄

Πόσο κοντινή είναι αυτή η κάρτα στο σήμερα ! Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε ότι παγκόσμια μετά από τα γεγονότα στην Ιαπωνία ο ακτιβισμός και η αντίδραση στα πυρηνικά θα κορυφωθεί! Άλλη μια κάρτα του παιχνιδιού που πέφτει απολυτά μέσα ...προβλέποντας πάλι ένα όλεθρο!














Επόμενη κάρτα ΄΄Αστραπιαίος πόλεμος΄΄

Πιστεύω ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι πλέον φοβούνται ένα τέτοιο σενάριο...λίγο πολύ όλοι μας έχουμε αισθανθεί,νοιώσει ότι ένα ξαφνικό γεγονός έχει μεγάλες πιθανότητες να συμβεί!















 Επόμενη κάρτα "Η τραπεζα της Αγγλιας"
Αυτή η κάρτα δείχνει την μαμά των τραπεζών..η καλύτερα το ένα παρακλάδι της παγκόσμιας ληστοσυμμορίας ! Τώρα ότι εχει άμεση συμμέτοχη στο απίστευτο έγκλημα της παγκόσμιας κρίσης νομίζω δεν χρειάζεται να το αναφέρω..














Επομενη καρτα ΄΄Αίμα, κόπος, δάκρυα και ιδρώτας΄΄
Σας θυμίζει ίσως τον εαυτό σας ...για όλα αυτά που χάσατε και θα χάσετε στα επόμενα χρόνια? Η παγκοσμιοποίηση έρχεται και δεν θα σταματήσει πανω σε κανένα ανθρώπινο δικαίωμα!! Εκτός και αν πρώτοι σπάσουμε ...αν το γραναζι μας κολλήσει πρώτο μέσα στην κρεατομηχανή τους!!



















Επομενη καρτα "το βιβλιο το κελλς"
Παράξενη κάρτα που μιλάει για ένα βιβλίο γνώσης ..ίσως να έρχεται στο μέλλον μια μεγάλη ανακάλυψη που θα κάνει την πίστη των ανθρώπων να ταρακουνηθεί. Επίτηδες δεν αναφέρω βιβλία και πλάκες που πρόσφατα ανακαλύφτηκαν με αντικείμενο την πίστη κοκ...Πιστεύω οτι ακόμα δεν έχει βρεθεί το κατάλληλο..








Επόμενη κάρτα ΄΄Νεαροί βλαστοί αγοριών΄΄
Δεν είμαι σίγουρος ότι η μετάφραση είναι η σωστότερη αλλά απο την εικόνα λαμβάνω ένα νέο αγόρι σαν πρόσκοπο ...και παίρνω την αίσθηση ότι αυτή η κάρτα μιλάει για την πλύση εγκεφάλου στους νέους και τα παιδιά...την προσπάθεια σβησίματος της ιστορίας ..και την δημιουργία νέων σκλάβων που θα έχουν την αίσθηση ..της απόλυτης ελευθερίας τους!!!







Επόμενη κάρτα¨"καλωδιακη τηλεοραση"

Είναι γνωστός ο ρόλος των ΜΜΕ στην προσπάθεια φυλάκισης του πλανήτη! Ισως στο άμεσο μέλλον να δούμε κάποιο γκρουπ από τους ξεπουλημένους να αλλάζει ύφος και να προσπαθεί να κερδίσει πάλι τους ανθρώπους ...αλλά προσοχή και αυτό στημένο θα είναι!













Επόμενη κάρτα "χαρισματικος Ηγετης"
Ξανθούλης άρα δεν είναι ο Ομπαμα ...βεβαία έχουμε ακούσει για κάτι κληρονόμους μεγάλων οικογενειών που τους προετοιμάζουν για να τους αναδείξουν σαν τους τεράστιους !!! Από την άλλη να θυμάστε και τον καραγκιόζη να βάλουνε να τον παίζουν όπως πρέπει τα ΜΜΕ ..πάλι χαρισματικός θα είναι!!










Επόμενη κάρτα ΄΄Βραβείο υπηκοότητας΄΄

Να αναφερθώ για το θέμα μεταναστών ??...ας μην το κάνω καλύτερα !!


















Επομενη κάρτα  "κρυσταλινο κρανιο"

Γνωστό παγκόσμια για την παραφιλολογία του το θέμα!..Τώρα αν θα καταφέρουν να αναδείξουν κάτι νέο σε αυτή την ιστορία που θα τους εξυπηρέτηση ..θα τους βγάλω το καπέλο!



















Επόμενη κάρτα "Αγρογραφηματα"

Σίγουρα στο σενάριο της εισβολής των εξωγήινων ...γίνει δε γίνει στην πραγματικότητα...δηλαδή παίξουν δεν παίξουν τα blue beam projects θα εμπλέξουν τα αγρογραφηματα σαν ..είτε μηνύματα είτε σημάδια ..είτε εξωγήινη γλώσσα κοκ...Δεν λέω ότι δεν είναι ...απλά λέω μιας και είναι ...γιατί δεν το αποδέχονται τοσo καιρό?

















   Επόμενη κάρτα "ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ"

ΧΑΧΑΧ ρε που πάνε και τα βρίσκουνε ρε?? 

Γίνονται αυτά μωρέ ...εεεε γίνονται?
















  Επόμενη κάρτα ΄΄Έγκαιρη προειδοποίηση΄΄
Ειμαι αρκετά μπερδεμένος με αυτή την κάρτα γιατί δεν μπορώ να καταλήξω αν ο χάρτης δείχνει την Ιαπωνία...η ποιο σημείο δείχνει... Πάντως στις μέρες μας έχουμε προειδοποιηθεί πάρα πολύ για το ότι η γη ...βαρέθηκε και θα μας στείλει αν συνεχίσουμε να αμολάμε αετό...από την άλλη μπορεί να βοηθήσει και λίγο το haarp!!















Επομενη κάρτα "διπλός σταυρός" άλλα παίζει να εννοεί και "προδοσία"...Η κάρτα δείχνει ένα άνθρωπο να ανοίγει μια βαλίτσα η οποία σκάει στα μούτρα του...Ίσως στο άμεσο μέλλον μια προδοσία να ξεκινήσει ένα μεγάλο πόλεμο!!....Δες και λίγο παρελθόν...πιάσε και λίγο το σφυγμό του τώρα!!!















 Επομενη καρτα ΄δημοκρατες" 
Έξυπνη κάρτα που δείχνει ένα χρυσό γαϊδούρι πάνω σε μια πυραμίδα από χρυσό εξίσου! Τώρα τι και ποιο και από που η σε ποιο θεό ανήκει το χρυσό γαϊδούρι δεν θα το γράψω εδώ άλλα σε άλλο άρθρο..εδω απλά θα πω οτι η δημοκράτες τελικά ξεσκεπάζονται ..και τα έργα τους θα φανερώσουν σύντομα την αλήθεια ...ολα έγιναν και θα γίνονται για το χρήμα...εγώ ,εσύ ,όλοι μας ...ακολουθούμε δόγματα που είναι ψευδός στημένα ...Ζούμε στην εποχή που ότι φαινεται δεν είναι η πραγματικότητα!


















Επόμενη κάρτα "γηινη μαγεια"

Μια κάρτα που δείχνει κάτι σαν το στοουνχετζ. Τώρα αν στο άμεσο μέλλον δούμε αρχαίες κατασκευές να ξεκινούν να γίνονται ενεργές..μην πείτε οτι δεν σας το είπαμε!!
















Επόμενη κάρτα 'ιπταμενη λουκανικα-ιπταμενοι δισκοι"

Απλα θα πω οτι κάθε χρόνος που περνά οι εμφανίσεις τριπλασιάζονται!!!



















Επόμενη κάρτα" Παραποίηση"
Τα είπαμε άλλα θα το πω ποιο λαϊκά λόγο κάρτας ...ζούμε στην εποχή της μαϊμούς!! Όλα μα όλα είναι διαστρεβλωμένα!Συσχετίστε τώρα και την εποχή που τα πάντα βγαίνουν από "φθηνά' χεριά...την παγκόσμια κατάρρευση της οικονομίας...και το made in taivan της κάρτας!
















  Επομένη κάρτα ΄΄Υποστήριξη σε επίπεδο βάσης΄΄

Ναι θα ζητηθεί από την βάση να στηρίξει..η μάλλον να σηκώσει την πυραμίδα στην πλάτη της ...το θέμα είναι αν θα την κρατήσει η θα την πετάξει στα σκουπίδια















 Επόμενη κάρτα "Ηφαίστειο"    Λίγα λόγια κάντε έρευνα τη γίνεται παγκόσμια με τα ηφαίστεια...και αναμένετε στον επόμενο χρόνο τη μπουμ θα γίνουν!


































Επόμενη κάρτα "αποθηκη 23" 


Δεν μπορώ να την μεταφράσω ..άλλα ξέρω ότι το 23 είναι ένα πολύ μυστικιστικό νούμερο..ίσως κάπου υπάρχει κάτι με αυτό το όνομα που οι γνώστες μπορούν αν αποκωδικοποιήσουν!
















Επομενη καρτα " Οι υπεριλικες του ζιον"



Ίσως σε λίγο καιρό βγουν απο την αφάνεια τους κάποιοι που κινούν τα νήματα και δώσουν ...την δίκη τους αλήθεια για να βοηθήσουν τα goiim ...ee συγνώμη του ανθρώπους!


































Επομενη καρτα " Παραισθησεις" 



Κοίτα λίγο την αύξηση αυτοκτονιών...λίγο από τα πρωτοκολλα της σιων που λένε ..θα τους κάνουμε να μην μπορούν να πιστέψουν τίποτα από την πολλή πληροφορία...λίγο από μάρκετινγκ ψυχασθένειας και πόσα lexontanil υπάρχουν ανά οικογένεια...άσε και την νέα εποχή και τους νέους γκουρού να φωνάζουν...και κλείσε τα αυτιά σου και κοίτα  ...dancing with the stars.. Αν δεν σου έρθει παραίσθηση να με χέσεις!!!





Δείτε το πρώτο και δεύτερο μέρος εδώ και εδώ

katohika.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...