Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Ιπταμενα οφιοειδη πλασματα πετουν στα 300 km/h στην στρατοσφαιρα μας!



Τα τελευταία χρόνια, έχουν έρθει στην επιφάνεια πολλές μαρτυρίες σχετικά με τα παράξενα οφιοειδή πλάσματα ή "ψάρια του αέρα" (skyfish). Είναι ακόμα αβέβαιο αν αυτά τα πλάσματα είναι ψάρια, πουλιά ή σκουλήκια.

Τα μυστήρια αυτά όντα έχουν μακρυά οφιοειδή σώματα, με προεκτάσεις στις άκρες τους σαν αυτές των πτερυγίων των ψαριών. Το θέμα είναι όμως ότι δεν ζουν στο νερό - αλλά στον αέρα!

Κανείς δεν έχει καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη ονομασία για τα πλάσματα αυτά ακόμα. Κάποιοι προτείνουν τις ονομασίες "ιπτάμενα καλάμια", "ηλιακές οντότητες" και "ψάρια του αέρα".


Κανείς δεν έχει καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη ονομασία για τα πλάσματα αυτά ακόμα. Κάποιοι προτείνουν τις ονομασίες "ιπτάμενα καλάμια", "ηλιακές οντότητες" και "ψάρια του αέρα".

Η πρώτη φορά που τα "ψάρια του αέρα" φωτογραφήθηκαν ήταν πριν 10 χρόνια από τον σκηνοθέτη Jose Escamilla. Στην αρχή θεώρησε ότι ήταν ΑΤΙΑ αλλά μετά συνειδητοποίησε ότι ήταν κάποιο ζων ον που κινείτο με μεγάλη ταχύτητα.


Άρχισε να τα εξετάζει και να τα ερευνά και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κινούνται σε πολύ μεγάλα ύψη, και ότι οι θεάσεις - πιθανώς και η αναπαραγωγή τους - έχουν αυξηθεί λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου.


Ο καταξιωμένος Βρεττανός ερευνητής Chris Everard δηλώνει για τα ιπτάμενα αυτά οφιοειδή "Ειλικρινά δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον κύκλο ζωής αυτών των πλασμάτων. Μα όντως ταιριάζουν με τις περιγραφές άλλων ειδών ύπαρξης, άλλων παράξενων στην όψη πλασμάτων, τα οποία οι αστροναύτες, από τις πρώιμες μέρες της ΝΑΣΑ έχουν αναφέρει. Υποπτεύομαι ότι χρησιμοποιούν κάποιας μορφής φωτοσύνθεση, κι επίσης υποπτεύομαι ότι ενυδατώνονται πετώντας στην στρατόσφαιρα πλανητών. Ένα σημαντικό πράγμα, που πρέπει ωστόσο να πω σχετικά με τα διαστημικά οφιοειδή είναι ότι υπάρχουν περίπου επτά πολύ σημαντικοί αρχαίοι τόποι, τόποι ναών, στον πλανήτη Γη με τους πιο αξιοσημείωτους στο Μεξικό. Κι αυτοί οι ναοί είναι αφιερωμένοι στη μνήμη των ιπτάμενων οφιοειδών ή ερπετών".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...