Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Τι έγιναι στο προεδρικό συμβούλιο


ImageΌρθιος απέναντι στην Ιστορία και τον ελληνικό λαό στάθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ.Αντώνης Σαμαράς σήμερα στην σύσκεψη του προεδρικού, απορρίπτοντας την συνενοχή που του προτάθηκε από τον πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, με αντάλλαγμα μέχρι και κυβερνητικές θέσεις.
Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης δήλωσε ότι «οι καρέκλες κάποιων είναι πάνω από την Ελλάδα». Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές προσκείμενες στον πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ τη συμφωνία που πρότεινε ο πρωθυπουργός δεν δέχθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ.  Αντώνης Σαμαράς.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι απορρίφθηκε και από την Aλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα σε μία σπάνια ιστορική συγκυρία, όπου οι πατριωτικές δυνάμεις της ελληνικής αριστεράς και της κεντροδεξιάς συναντώνται απέναντι σε δυνάμεις οι οποίες πλέον εκφράζουν οτιδήποτε άλλο παρά τα εθνικά συμφέροντα με την στενή έννοια του όρου.


Ο πρωθυπουργός παραμένει στο Προεδρικό Μέγαρο και συνομιλεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αμέσως μετά ο Γ. Παπανδρέου θα πραγματοποιήσει δηλώσεις στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αναμένονται και οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών. Σύμφωνα με πληφοροφίες οι δηλώσεις Παπαρήγα - Τσίπρα  θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή όπου και μεταβαίνουν οι αρχηγοί των κομμάτων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Τον μοναδικό σύμμαχο που είχε στην αίθουσα ο Γ.Παπανδρέου ήταν τον πρόεδρο της ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη ο οποίος μάλιστα εξερχόμενος προχώρησε και σε έμμεση επίθεση κατ΄λα του Α.Σαμαρά.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...