Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΆΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΣΣΑΤΕ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΔΕΣ, Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΥΤΙΚΟΛΑΓΝΕΙΑ ΔΕ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Και ας προσπαθείτε να την μπολιάσετε με εκκλήσεις στον ανθρωπισμό της Ελληνικής κοινωνίας…
Κι ας επιχειρείτε να αμπελοφιλοσοφήσετε για τον πράγματι κακό ιμπεριαλισμό που θέριεψε τις ορδές των εισβολέων…
Και ας επιχειρείτε να υποβαθμίσετε το ειδικό βάρος της κουλτούρας θανάτου που κουβαλούν οι «δυστυχισμένοι» σας σε επίπεδο διαφορετικής διαχείρισης της ασύδοτης παρουσίας τους στην Ελληνική κοινωνία.
Ένα καταπληκτικό άρθρο του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση είναι κεντρική Νεοταξική επιλογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και ο στόχος της είναι διπλός....
1. Να αλώσει τις εθνικές κοινωνίες, και να τις παροπλίσει από κάθε δυνατότητα αντίστασης στα μεγαλεπίβολα σχέδια που προωθεί μετατοπίζοντας την ατζέντα των ενδιαφερόντων τους στα ζητήματα της ασφάλειας και της εισαγόμενης εγκληματικότητας, και αλλοιώνοντας δραστικά τον πρωτογενή συνδετικό τους ιστό που είναι η εθνική ομοιογένεια. Και…
2. Να διευκολύνει τους σχεδιασμούς για την περαιτέρω ενδυνάμωση του ισλαμικού τόξου στην Ευρώπη, στοιχείο που τους είναι και επικουρικά απαραίτητο στους γενικότερους γεωπολιτικούς τους σχεδιασμούς.
Η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση με τον τρόπο που εκδηλώνεται στην Ελλάδα, ελάχιστα οφείλεται στη θυματοποίηση που προκαλούν οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, πέρα και ανεξάρτητα από το αν αυτές χρησιμοποιούνται ως άλλοθι για να στηρίξουν πολιτικά τις απερίσκεπτές σας επιλογές.
Αντί να επιδίδεστε λοιπόν σε φραστικά κουραφέξαλα και σε δήθεν «δημοκρατικές» εμμονές, τολμείστε να απαντήσετε – πρωτίστως στους αφελείς στους οποίους απευθύνεστε – στα παρακάτω αμείλικτα ερωτήματα:
1. Ποια ψυχολογία κατατρεγμένου και κυνηγημένου διέπει τα ανθρωπόμορφα τέρατα που βιάζουν και δολοφονούν και που έχουν καταστήσει με την παρουσία τους γειτονιές ολόκληρες σε απαγορευμένη ζώνη για τους πολίτες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σ αυτές???
2. Αυτό που χαρακτηρίζει τον κατατρεγμένο είναι πρωτίστως η καταλαγή και η ένδεια. Ο σεβασμός και η μετριοπάθεια απέναντι στον τόπο που τον φιλοξενεί. Τι απ όλα αυτά διακρίνατε εσείς στο εγκληματικό τους θράσος και την ασυδοσία με την οποία αλλοιώνουν δραστικά την καθημερινότητα γύρω μας???
3. Τα πραγματικά θύματα του ιμπεριαλισμού είναι πρωτίστως γυναίκες, ηλικιωμένοι και παιδιά..Δεν είναι οι μαντραχαλάδες λοκατζήδες που στην πρώτη ευκαιρία συμμοριοποιούνται και είναι έτοιμοι να σκορπίσουν αίμα και θάνατο στη «νεα πατρίδα» που τους φιλοξενεί.
4. Που βρίσκουν οι «δυστυχισμένοι» σας τις χιλιάδες ευρώ που τους ζητούν οι δουλέμποροι για να τους εξασφαλίσουν τη μετάβαση στις νέες τους πατρίδες??? Δυστυχισμένος σημαίνει πρωτίστως ανθρώπινη ανέχεια. Σημαίνει πραγματική δυστυχία. Και σαφώς δε σημαίνει παντελονιάζω εξι χιλιάδες ευρώ για να πάω στην Ελλάδα να πλιατσικολογήσω τους ανυποψίαστους αφελείς που με υποδέχονται. Που τα βρήκαν αυτά τα λεφτά οι «δυστυχισμένοι» σας και με την ελπίδα ποιάς εργασίας σκοπεύουν να τα αποσβέσουν???
5. Ποιος ιμπεριαλισμός και τι είδους θύματα δημιούργησε στο Μαρόκο ή στο Μπαγκλαντές και γιατί όλοι τούτοι που γέμισαν κάθε γωνιά της Ελλάδας δε σκόνταψαν στην εύφορη Σαουδική Αραβία ή την Τουρκία στο διάβα τους και προτίμησαν τη ρατσιστική Ελλαδίτσα αναρωτηθήκατε άραγε???
6. Ποιο δημοκρατικό αγώνα έκαναν στις πατρίδες τους όλοι αυτοί για να δικαιούνται πολιτικό άσυλο (που είναι κατ εξοχήν πολιτική πράξη) στην Ελλάδα???
7. Ποιο θύμα του ιμπεριαλισμού θα εγκατέλειπε στις τύχες τους μανάδες παππούδες και παιδιά στη ζώνη της κόλασης, για να σώσει το τομάρι του, όντας ο ίδιος σε ηλικία ετοιμοπόλεμου λοκατζή, καταφεύγοντας στην Ελλάδα??? Και τέλος…
8. Ποιο σεβασμό αποδίδουν στην ελληνική κοινωνία που τους φιλοξένησε για να δικαιούνται οι ίδιοι ανάλογου σεβασμού και ανοχής που ξεπερνά πια κάθε όριο???
9. Ποια χώρα "υπαρκτού" σοσιαλισμού άνοιξε ποτέ διάπλατα τα σύνορά της για να περιθάλψει ανεξέλεγκτα τα θύματα που ανέκαθεν δημιουργούσε ο Ιμπεριαλισμός???
Όχι… δεν επιχειρούμε να βγάλουμε λάδι τον ιμπεριαλισμό και τα εγκλήματά του.
Δεν επιχειρούμε πολύ περισσότερο να εξανθρωπίσουμε τον καπιταλισμό και το κατάφωρα αποκρουστικό του πρόσωπο.
Αρνούμαστε όμως επίμονα να γίνουμε φερέφωνα της Νεοταξικήςπροπαγάνδας.
Αρνούμαστε επίμονα να ταυτιστούμε με τον «ανθρωπισμό» του Σόρος και των καλοπληρωμένων ιδρυμάτων του.
Αρνούμαστε να αποδεχτούμε αμαχητί το ρόλο του ραγιά στα επικίνδυνα γεωπολιτικά παιχνίδια που μεθοδικά οργανώνονται.
Και τέλος αρνούμαστε πεισματικά να πολιτικοποιήσουμε την ελπιδεμπορία της μαφίας των σωματεμπόρων που στο πρόσωπο της Ελλάδας του δικού σας απάνθρωπου ανθρωπισμού, αναζητούν πεδίον δόξης λαμπρόν για τις «επαγγελματικές» τους δραστηριότητες.
Αποδεχόμαστε και σεβόμαστε την πολιτισμική διαφορετικότητα καθενός, αλλά για να έχει νόημα αυτός ο σεβασμός θα πρέπει και η διαφορετικότητα να είναι διακριτή και όχι να διαχέεται σε μια κακοφτιαγμένη πολυπολιτισμική σούπα αφ ενός, αλλά και να απολαμβάνει ανάλογου σεβασμού και αποδοχής αφ ετέρου.
Τι απ΄όλα τα παραπάνω καλείτε την Ελληνική κοινωνία να αποδεχτεί.
Τι ακριβώς την καλείτε να κατανοήσει???
Τα βιασμένα της σύνορα???
Τη βιασμένη ζωή της???
Τις αποκλεισμένες της γειτονιές???
Τις σκιές με τα τσεκούρια που έχουν κάνει απαγορευτική τη διέλευση ακόμα και από την πλατεία της Ομόνοιας???
Τη μυρωδιά του θανάτου και του βιασμού στην οποία παραχωρεί τη θέση του ο Ήλιος μόλις πάρει το δρόμο για τη δύση του???
Καλές οι θεωρίες για τη δημοκρατία και τον ανθρωπισμό λεβέντες μας, αλλά όταν η πραγματικότητα δε συμφωνεί μ αυτές τότε τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα.
Πηγή: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ / Το είδα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...