Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Η τελευταία των κατσικών: Οι φρικτές δολοφονίες κατσικιών σε Βρετανικό χωριό παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές




Τέσσερις κατσίκες έχουν σφαγεί με φρικτό τρόπο σε ένα χωριό, αυξάνοντας τους φόβους για «σατανιστικά τελετουργικά».


Τα ζώα θανατώθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ημερών, είτε με το κεφάλι γυρισμένο προς τα πίσω ή με τους λαιμούς κομμένους.


Η κερασφόρα κατσίκα είναι ένα σύμβολο του αποκρυφισμού, που προορίζεται να γελοιοποιήσει την εικόνα του Ιησού ως «Αμνού», ο οποίος πέθανε για τις αμαρτίες του ανθρώπου, ενώ όπως αναφέρει η Αγία Γραφή, τα υπάκουα πρόβατα διαχωρίζονται από τα απείθαρχα – άπιστα - κατσίκια.


Φώτο: Ο 66χρονος Jimmy Μικρό, απεικονίζεται με το τελευταίο του κατσίκι


Ο συνταξιούχος αγρότης Jimmy Small, 66 ετών, ο οποίος έχασε δύο από τις κατσίκες του στο Tipton St John του Devon, δήλωσε: «Όλο το χωριό είναι επί ποδός πολέμου για αυτό που συμβαίνει.


«Όλοι μιλούν γι 'αυτό και οι ντόπιοι κρατούν τα μάτια τους ανοιχτά. Αναγνωρίζω ότι μπορεί να έχει σχέση με τον αποκρυφισμό. Τι είδους άνθρωποι θα μπορούσαν να το κάνουν αυτό;»


Ο κ. Small ζει μόνος του και κρατώντας σαν κατοικίδια ζώα τις δύο κατσίκες του στις οποίες έχει δώσει τα ονόματα ‘Blacky’ και ‘Anita’, για περίπου επτά χρόνια.


Λέει: «Βρήκα την Blacky νεκρή πρώτα με το λαιμό της στριμμένα πίσω, λίγο πριν το Πάσχα. Στη συνέχεια, δύο ημέρες αργότερα η Anita κείτονταν νεκρή στο ίδιο ακριβώς σημείο.


"Πρέπει να είναι κάποιο είδος τελετουργικού, ειδάλλως είναι πάρα πολύ για να είναι σύμπτωση. Ποιος θα μπορούσε να σκοτώσει ένα ανυπεράσπιστο ζώο;



"Ήταν υπέροχα ζώα και μου λείπουν τόσο πολύ. Πονάει η καρδιά μου. Έχω μια κατσίκα που έχει απομείνει τώρα, και την έχω μεταφέρει σε ένα σωστό χώρο έξω από το σπίτι μου ώστε να μπορώ να την παρακολουθώ. Έχουμε σαφώς ένα μανιακό εδώ γύρω".


Ο κ. Small ζει στο Tipton St John όλη του τη ζωή και είπε ότι δεν είχε δει ποτέ κάτι παρόμοιο στο παρελθόν. Οι άλλες δολοφονίες έγιναν σε μια μικρή γεωργική εκμετάλλευση 300 μέτρα μακριά.


Ο ιδιοκτήτης της, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, είπε: «Βρήκα δύο από τις κατσίκες μου νεκρές μέσα σε 48 ώρες διαφορά την μία από την άλλη.


«Όταν το ανέφερα στον κτηνίατρό μου, μου συνέστησε να διαβάσω ένα βιβλίο σχετικά με τον αποκρυφισμό. Φαίνεται ότι σκέφτηκε τον τρόπο με τον οποίον σκοτώθηκαν οι κατσίκες και επειδή έχουν κέρατα, μπορεί να έχει κάποια σχέση με σατανικό τελετουργικό.


«Το πρώτο ζώο που έχασα ήταν ο Gremlin, που τον βρήκα με το κεφάλι του στριμμένα πίσω.


«Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα παράξενο ατύχημα. Στην συνέχεια σειρά είχε η μητέρα, Gladys. Την βρήκαμε την επόμενη ημέρα μετά τη Δευτέρα του Πάσχα με το λαιμό κομμένο από αυτί σε αυτί.


«Το σώμα είχε συρθεί στο ίδιο σημείο όπου βρέθηκε η άλλη κατσίκα. Έπρεπε να μετακινήσω την μόνη που κατσίκα που απέμεινε, την Goblin, σε μια μυστική τοποθεσία μετά τον θάνατο της μητέρας και του αδελφού της.


«Είμαι συντετριμμένος. Ήταν τόσο αξιολάτρευτες, τα παιδιά ερχόντουσαν και έπαιζαν μαζί τους σαν κατοικίδια ζώα, αλλά από τότε που έγινε το περιστατικό όταν πηγαίνω για ύπνο κάθε βράδυ τις σκέφτομαι.


«Είναι ένα σατανικό πράγμα, είμαι σίγουρος γι 'αυτό. Αυτό το πράγμα έχει χαλάσει τη ζωή μας».


Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ερευνούν τις δολοφονίες.




ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...