Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Φωτορεπορτάζ από την εταιρεία “κέλυφος” που θα εκποιήσει τον δημόσιο πλούτο (έτσι νομίζει…)



O George Credit χτύπησε ένα κουδούνι από την πολυκατοικία αφού δεν υπήρχε αντίστοιχο με το όνομα της εταιρείας… Η γηραιά κυρία Smith του απάντησε λέγοντας: “Παιδίμ’ δεν υπάρχ’ τέτοιου πράμα ιδώ.” (μετάφραση δική μας)
Με μεγάλη σοβαρότητα ξεκίνησαν οι αποκρατικοποιήσεις…
Το Υπουργείο ανακοίνωσε ότι προσέλαβε, εκτός από την Εθνική Τράπεζα, και μια εταιρία ονόματιCC&C Advisors Ltd, για την παροχή υπηρεσιών όσον αφορά στην υποστήριξη του σχεδιασμού του προγράμματος Αναδιαρθρώσεων, Αποκρατικοποιήσεων και αξιοποίησης περιουσιακών στοιχείων εν γένει, ύψους 15 ως 50 δις ως το 2015.
Η εταιρία CC&C Advisors Ltd ιδρύθηκε στις 14-12-2010 και έχει μετοχικό κεφάλαιο 1 λίρα Αγγλίας.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες (κλικ για μεγένθυση) στη διεύθυνση που δηλώνει ως έδρα.

Αυτή είναι μια άποψη της οδού Leather Lane, στον αριθμό 100 της οποίας έχει την έδρα της η εταιρία συμβούλων. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για δρόμο υψηλού επιχειρηματικού ενδιαφέροντος!!

Και αυτό είναι το κτίριο όπου «στεγάζεται» η εταιρία:

Δείτε πιο κοντά τον πρώτο όροφο… εκεί είναι η έδρα της:


Δεν ξέρω αν θα σας εκπλήξει, αλλά κανένα κουδούνι δεν έγραφε την επωνυμία της. Χτύπησα το appartment 1, που είναι δηλωμένο ως έδρα, και η κυρία που μου απάντησε μου είπε ότι δεν υπάρχει εταιρία με τέτοιο όνομα.
Το Υπουργείο με νεότερη ανακοίνωσή του, δεν αρνείται ότι προσέλαβε την εν λόγω ανύπαρκτη εταιρία, συνεχίζει όμως την ανακοίνωση: «Το στέλεχος το οποίο παρέχει υπηρεσίες…». Υπονοεί δηλαδή ότι ολόκληρη η εταιρία είναι ένα στέλεχος.
Δεν αναφέρει όμως το όνομά του, το λόγο για τον οποίο έπρεπε να προσληφθεί υπό το μανδύα ανύπαρκτης εταιρίας, το αν προηγήθηκε διαγωνιστική διαδικασία ή ήταν απευθείας ανάθεση σε «δικό μας παιδί…»
George Credit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...