Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

120 άνδρες των κυβερνητικών σκοτώθηκαν στη Συρία σε αστική ενέδρα!


ImageΣε εμφύλιο εξελίσσεται η σύγκρουση στην Συρία καθώς ο συριακός Στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας έχασαν 120 άνδρες όταν χθες επιχείρησαν να μπούν στην πόλη, Τζισρ Αλ Σουγκούρ στα βορειοανατολικά της χώρας. Δεκάδες ομάδες εξοπλισμένων αντικαθεστωτικών που είχαν λεηλατήσει τις αποθήκες οπλισμού της πόλης, τους υποδέχθηκαν με αντιαρματικά όπλα και πολυβόλα και κυριολεκτικά τους θέρισαν. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη σύγκρουση κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στη χώρα. Η σύγκρουση ξέσπασε όταν οι δυνάμεις ασφαλείας επιχείρησαν να μπουν σε επαναστατημένες συνοικίες. Αντάρτες από τις στέγες των σ[πιτιών με RPG-7 κτύπησαν τα προπορευόμενα ΤΟΜΑ και άρχισαν να πολυβολούν τους στρατιώτες. 
Σύμφωνα με τη μεταφορά από τη συριακή τηλεόραση οι ένοπλοι ακρωτηρίασαν κάποια πτώματα και τα πέταξαν μέσα σε παρακείμενο ποταμό!
Οι συγκρούσεις στην πόλη ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ελεύθεροι σκοπευτές στην ταράτσα του ταχυδρομείου της περιοχής, πυροβόλησαν εναντίον του πλήθους που είχε συγκεντρωθεί για την κηδεία έξι διαδηλωτών οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους τις προηγούμενες ημέρες. Την περασμένη Παρασκευή οι συριακές δυνάμεις φέρονται να σκότωσαν 70 άτομα – διαδηλωτές, σε μια από τις χειρότερες ημέρες από πλευράς ασφαλείας και βίας από τη στιγμή που ξέσπασαν οι ταραχές…



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...