Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μπουτάρης: Θα κόψω κλήση στον Μίκη αν κάνει κατάληψη της πλατείας...



  • Είπε σοβαρά ο Μπουτάρης: Μικη την πλατεία δεν θα πάρεις!
  • Μόνο με χιούμορ και κατανόηση στην γεροντική άννοια μπορείς να αντιμετωπίσεις τέτοιες απόψεις
Την ώρα που ο κ. Μίκης Θεοδωράκης απειλεί ότι θα «ανέβει» από σήμερα στη Θεσσαλονίκη και θα καταλάβει την Πλατεία Αριστοτέλους, ο Δήμαρχος κ. Ι. Μπουτάρης τον προειδοποιεί ότι θα καλέσει τη Δημοτική Αστυνομία για να του..... κόψει κλήση για παράνομη κατάληψη της πλατείας.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στον κ. Θεοδωράκη και στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά και με τον πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, συνεχίζεται, με τον Δήμαρχο να δηλώνει ότι δεν έχει απαγορεύσει στον κ. Θεοδωράκη να μιλήσει στη συγκεκριμένη πλατεία, αλλά του πρότεινε να μιλήσει σε άλλη, αφού το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ότι η Πλατεία Αριστοτέλους θα παραχωρείται μόνον σε ειδικές περιπτώσεις.

Οι διοργανωτές (ορισμένοι μέλη της «Σπίθας») άρχισαν από το πρωί να κατηγορούν τον Δήμαρχο ότι με τη στάση του εξαργυρώνει επιταγές των κομμάτων που στήριξαν την εκλογή του και επιμένουν ότι θα καταλάβουν την πλατεία.

Ο Δήμαρχος είπε ότι και οι συγκεντρώσεις που έγιναν προσφάτως στην Πλατεία Αριστοτέλους από οπαδούς του Ηρακλή, αλλά και από το Εργατικό Κέντρο, ήταν και αυτές παράνομες (δεν δόθηκε ποτέ άδεια από τις δημοτικές αρχές) και επιτέθηκε ευθέως στον κ. Θεοδωράκη λέγοντας (μιλώντας στο Mega):
«Δεν θα περάσει το νταηλίκι του Θεοδωράκη, δεν πρόκειται να δώσουμε άδεια για να χρησιμοποιήσει την πλατεία».

anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...