Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Συγκρούσεις πολιτών στη Πάτρα με λαθρομετανάστες και αναρχικούς


ImageΕπεισόδια στην οδό Ανθείας, στα Ζαρουχλέικα της Πάτρας, από ομάδες αυτοάμυνας πολιτών που συγκρούστηκαν με λαθρομετανάστες όταν οι τελευταίοι τους επιτέθηκαν κατά την διάρκεια πορείας των πρώτων. Οι πατρινοί πραγματοποιούν πορεία με κατεύθυνση προς την Ακτή Δυμαίων, την οποία, όπως είπαν, θα αποκλείσουν, στο ύψος της Ελευθ. Βενιζέλου, επί ένα μισάωρο.
Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα αναρχικών έκανε την εμφάνισή της και άρχισε να προκαλεί φθορές σε σπίτι στην οδό Ηλείας 13. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, περίπου σαράντα άτομα φορώντας κουκούλες και κράνη και κραδαίνοντας αυτοσχέδιους λοστούς, πραγματοποίησαν επιδρομή στην περιοχή, φώναζαν συνθήματα κατά εθνικών οργανώσεων..
Την ίδια στιγμή, αρκετά άτομα από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά και τον αναρχικό χώρο βρίσκονται συγκεντρωμένα στην Παπαφλέσσα. Όπως είναι φυσικό, οι ταυτόχρονες κινητοποιήσεις έχουν σημάνει συναγερμό στις αστυνομικές αρχές, που προσπαθούν να αποτρέψουν μια πιθανή συνάντηση τους.
Εξάλλου, σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι και μετά τις 9 το βράδυ η συγκέντρωση κατοίκων των Ζαρουχλεΐκων, στην οδό Ανθείας, που διαμαρτύρονται για την αύξηση της παρουσίας των μεταναστών, στη περιοχή.



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...