Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Ποιος και πως εντόπισε τους ένοπλους εισβολείς στη Τανάγρα. Ποιοι ήταν οι δράστες


Ένας σκύλος-φρουρός της Τανάγρας και ο συνοδός τους αντιλήφθηκαν άμεσα την είσοδο των δύο ένοπλων εισβολέων στο αεροδρόμιο της Τανάγρας. Το σύστημα ασφαλείας της αεροπορικής βάσης λειτούργησε άμεσα και άψογα. Οι άνδρες της μονάδας φρούρησης του αεροδρομίου ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό μέσα στη νύχτα παρά το γεγονός ότι οι δύο άγνωστοι χρησιμοποίησαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν πέντε ή έξι φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Οι δύο άγνωστοι πήδηξαν από το φράχτη του αεροδρομίου καταδιωκόμενοι από αστυνομικούς,οι οποίοι νωρίτερα τους είχαν εντοπίσει μέσα σε κλεμμένο ΙΧ, να βρίσκονται στη περίφραξη του αεροδρομίου.

 Βλέποντας τους αστυνομικούς να πλησιάζουν για έλεγχο οι δύο άγνωστοι πυροβόλησαν -πάλι στον αέρα λένε οι αστυνομικοί- εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και τρέχοντας πήδηξαν από το φράχτη.
Πριν καν η αστυνομικοί προλάβουν να ειδοποιήσουν την ασφάλεια της μονάδας, ο φρουρός και ο σκύλος του, είχαν εντοπίσει τους εισβολείς,οι οποίοι αντέδρασαν άμεσα πυροβολώντας στον αέρα.
Το ανθρωποκυνηγητό κράτησε όλη τη νύχτα! Η τεράστια έκταση του αεροδρομίου της Τανάγρας, ερευνήθηκε χωρίς όμως αποτέλεσμα. Με το πρώτο φως της ημέρας ελικόπτερο της ΠΑ ,απογειώθηκε και συμμετείχε στις έρευνες.Το πιθανότερο είναι οι εισβολείς να αποχώρησαν γρήγορα από τη μονάδα,με τον ίδιο τρόπο που μπήκαν.
Η υπόθεση ερευνάται με απόλυτη μυστικότητα κι όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Από το πιο απλά ως τα πιο σύνθετα που περιλαβάνουν ακόμη και τη τρομοκρατία.
Η Τανάγρα είναι μία απο τις πιο σημαντικές μονάδες της ΠΑ. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και όπως αποδείχτηκε τα ξημερώματα και αποτελεσματικά. Ήδη βέβαια υπάρχει σε εξέλιξη πρόγραμμα εκσυγχρονισμού με τοποθέτηση καμερών και ανιχνευτών κίνησης σ΄ ολόκληρη τη περίμετρο του αεροδρομίου που δεν είναι και μικρή.
onalert

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...