Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "ΜΜΕ" ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ > Φορητά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη ισχύος 90 - 120 μεγαβάτ στέλνει στην Κύπρο η ΔΕΗ


Φορητά Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη ισχύος 90 - 120 μεγαβάτ στέλνει στην Κύπρο η ΔΕΗ για την ενίσχυση της ηλεκτροπαραγωγής του νησιού, έπειτα από συνεννόηση της ελληνικής με την κυπριακή κυβέρνηση. Το σύστημα ηλεκτροδότησης της Κύπρου έχει υποστεί σημαντικές ζημιές από τη χθεσινή έκρηξη στο στρατόπεδο Φλωράκη με αποτέλεσμα να γίνονται εκτεταμένες διακοπές ρεύματος.

Όπως ανακοίνωσε η ΔΕΗ, τα πρώτα 30 ΜW θα αποσταλούν το συντομότερο δυνατόν, ενδεχομένως και σήμερα, από τον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Αθερινόλακκου της Κρήτης σε συνεργασία με το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Εντωμεταξύ, στην Κύπρο αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου τέλεσε τρισάγιο στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, όπου σημειώθηκε η έκρηξη.
Η πλήρης και σε βάθος διερεύνηση του τραγικού περιστατικού είναι για το ΑΚΕΛ εκ των ων ουκ άνευ, προκειμένου να απαντηθούν όλα τα ερωτηματικά και να διαφανεί τι ακριβώς έγινε, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος ενώ η ΕΔΕΚ καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα να ενεργήσει άμεσα «δίνοντας οδηγίες για ποινική έρευνα και δίωξη κατά παντός υπευθύνου για τις ποινικές ευθύνες που αυτονόητα προκύπτουν για τον θάνατο 12 αξιωματικών και ναυτών της Εθνικής Φρουράς και μελών της πυροσβεστικής Υπηρεσίας και των τραυματισμών δεκάδων άλλων καθώς και την πρόκληση ανυπολόγιστων υλικών καταστροφών».

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...