Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Γνωστή επώνυμη αλυσίδα ρούχων προωθεί στο κοινό μπλουζάκια με μηνύματα της νέας τάξης πραγμάτων!

Φαίνεται πως η νέα τάξη πραγμάτων έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε οτιδήποτε αποτελεί απλή καθημερινότητα των ανθρώπων.

Σήμερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας σε γνωστή αλυσίδα ρούχων που η επωνυμία της αρχίζει από “ζ” και τελειώνει σε “άρα” μείναμε άναυδοι όταν αντικρίσαμε τη συγκεκριμένη μπλούζα…

Παρατηρείτε κάτι περίεργο σε αυτή την μπλούζα; αν όχι δείτε την καλύτερα τώρα…
Η συγκεκριμένη μπλούζα έχει πάνω της ζωγραφισμένα μια πεντάλφα, κόκαλα και ένα κρανίο (skulls and bones σας λέει κάτι;;;), ένα μάτι μέσα στη λέξη “revolt” (άραγε το μάτι, τίνος σύμβολο να είναι;;;),το έμβλημα της αναρχίας κ.α.
Επίσης αναγράφονται επάνω λέξεις και προτάσεις όπως: “it’s a new world order, how soon is now, revolt, crime, fight the power, no survivors, i just can’t be happy today” κ.α.
Τώρα θα σας πούμε τι καταλαβαίνουμε εμείς από αυτή την μπλούζα…
Βλέπουμε μια μπλούζα που ξεκάθαρα προωθεί τη νέα τάξη πραγμάτων, μια μπλούζα που καλεί τους νέους σε “επανάσταση”, στο έγκλημα (crime), μια μπλούζα που έχει πάνω της μασονικά σύμβολα όπως είναι το “μάτι” και ίσως τα κόκαλα και το κρανίο ( η “skulls and bones” είναι μια μυστικιστική, μασονική οργάνωση στην οποία είναι μέλη πασίγνωστα άτομα που ελέγχουν την πολιτικό-οικονομική, και όχι μόνο, διεθνή σκηνή του πλανήτη, όπως είναι π.χ. ο george bush)…!
Εκείνο που είναι ίσως πιο τρομακτικό είναι οι εκφράσεις “i just can’t be happy” και “νο survivors”!
Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένος (το βλέπουμε εξάλλου και στη καθημερινότητα μας) και κανένας δεν θα διασωθεί από αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων!!!
Η μπλούζα αυτή, προσπαθεί ξεκάθαρα να περάσει υποσυνείδητα μηνύματα στον κόσμο!
Κάποιοι θα μας πουν συνομοσιολόγους, φαντασιόπληκτους, ίσως και τρελούς…
Το σίγουρο είναι όμως ότι δεν θα μας πουν τυφλούς…
Γιατί τυφλός θα είναι εκείνος που δεν βλέπει την κατάσταση στην οποία μας έχουν φέρει οι υπηρέτες του μασονισμού και της νέας τάξης πραγμάτων…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...