Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Πάτρα: Σύλληψη- από πολίτες-, ανηλίκων Ρουμάνων που έκλεβαν πορτοφόλια στην πλατεία Γεωργίου



Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις δέκα σήμερα το πρωί στην πλατεία Γεωργίου. Η ομάδα των τριών Ρουμάνων σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθούσαν τις γυναίκες που είχαν μαζί τους τσάντες με το φερμουάρ στο πλάι η από την πίσω πλευρά τους και αφού τις πλησίαζαν, με την μέθοδο της απασχόλησης, αφαιρούσαν τα πορτοφόλια.


Το κόλπο ήταν καλά στημένο, γιατί τα ανήλικα παιδιά σταματούσαν με φορτικό τρόπο την γυναίκα θύμα τους και επαιτούσαν, παρεμποδίζοντας επί της ουσίας την κίνηση της.
Τότε η μεγαλύτερη σε ηλικία της σπείρας ή ακόμα και ένα από τα ανήλικα παιδιά της,  πλησίαζαν από πίσω και άνοιγαν σε δευτερόλεπτα τα φερμουάρ, παίρνοντας το πορτοφόλι, το οποίο στην συνέχεια έκρυβαν σε χώρο κάτω από το περίπτερο, που βρίσκεται στο επάνω μέρος της πλατείας, προκειμένου εάν τους γινόταν έλεγχος, να μην βρεθεί τίποτα επάνω τους.
Λίγη ώρα μετά έπαιρναν την λεία τους.
Το ίδιο συνέβη και  με θύμα μια γυναίκα, που περπατούσε αμέριμνη στην πλατεία, αλλά τις κινήσεις τους παρακολούθησε Πατρινός, ο οποίος μόλις κατάλαβε ότι το πορτοφόλι της γυναίκας είχε κάνει… φτερά, έτρεξε, τους κυνήγησε και αφού ακινητοποίησε τον ανήλικο δράστη, τον ανάγκασε να του δείξει που το είχε κρύψει και κατόπιν το παρέδωσε στην ανυποψίαστη γυναίκα.
Η οικογένεια, μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της, συνελήφθησαν τελικά από την αστυνομία.
 
 
 
the best

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...