Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Η βίλα του Παπακωνσταντίνου.... και το ενοίκιο που αυξήθηκε


Από 3.250 έως 6.250 ευρώ την εβδομάδα νοικιάζει τη βίλα του στη Σέριφο ο πρώην τσάρος της οικονομίας Γ. Παπακωνσταντίνου αφού η κρίση τον οδήγησε να αυξήσει φέτος το ενοίκιο (Pic)
Όπως και πέρυσι ο κ. Παπακωνσταντίνου έβαλε ενοικιαστήριο στη.... βίλα του, η οποία σύμφωνα με κτηματοσμεσίτες της περιοχής κοστίζει πάνω από 1.000.000 ευρώ.
Μάλιστα, θέλοντας να περάσει απαρατήρητος και να μην τραβήξει τα βλέμματα πάνω του έβαλε την αγγελία σε ξένη κτηματομεσιτική εταιρία (Elysian Holidays), η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ξένους τουρίστες, αφού η ιστοσελίδα είναι μόνον στην αγγλική γλώσσα.
Πέρυσι, το ενοίκιο για το πολυτελές σπίτι της Σερίφου ήταν 4.000 ευρώ την εβδομάδα, ώστε να βοηθηθεί να ξεχρεώσει το δάνειο για την απόκτησή του.

Το εν λόγω οίκημα διαφημίζεται στη ιστοσελίδα ως πέτρινο σπίτι το οποίο περιλαμβάνει πέντε υπνοδωμάτια με ατομικό μπάνιο, τα τέσσερα από τα οποία βλέπουν στη θάλασσα.
Διαθέτει τεράστια βεράντα με θέα στη θάλασσα ενώ ο πάνω όροφος αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, μεγάλο καθιστικό με τζάκι και ένα δωμάτιο - γραφείο.
Μάλιστα, δίπλα στο πέτρινο σπίτι βρίσκεται μία τεράστια πισίνα με στεγασμένο καθιστικό και μπάρμπεκιου.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...