Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Εκ των πραγμάτων ανίκανος...



Ο Βουλευτής Κοζάνης, Αλέκος Αθανασιάδης δήλωσε φόρα παρτίδα ότι δεχόταν απειλές για τη ζωή του και για αυτό ψήφισε υπέρ του μεσοπρόθεσμου.

Το ότι ο Αθανασιάδης είχε ρητώς δηλώσει δημόσια ότι θα καταψηφίσει το μεσοπρόθεσμο το προσπερνάω, αφού μου είναι αδύνατο να πιστέψω ότι πρόδωσε τα ίδια του τα πιστεύω και λεγόμενά του.


Δεν προσπερνάω την λιποψυχία του όμως. Ο Αθανασιάδης, μέσα στην.....

παραζάλη της επανίδρυσης του κράτους και της υπεράσπισης του λάου και του απλού εργαζόμενου, ξέχασε την ιδιότητά του. Την ιδιότητα του Βουλευτή. Όχι αυτή του κλόουν.

Ο Βουλευτής, σαν εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας από την οποία προέρχεται, έχει σαν σκοπό να εκφράζει αυτήν και μόνο αυτήν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο κυρ Αλέκος παρότι είχε δεσμευτεί δημόσια για καταψήφιση του νομοσχεδίου, όταν πήγε στην κάλπη, λειτούργησε σαν κοινός Έλληνας. Πούλησε δηλαδή τα πιστεύω του και κόντρα στην επιταγή της κοινωνίας που εκπροσωπεί, ψήφισε υπέρ! Για κλόουν, αρίστευσε.


Βέβαια το ότι λάκισε την κρίσιμη ώρα-παρά τα αντιθέτως δηλούμενά του-ήταν για πολλούς ένα ερωτηματικό.


Τελικά η απορία των πολλών, λύθηκε, όταν εχθές το βράδυ, δήλωσε-επίσης δημόσια-ότι δεχόταν απειλές για την ζωή του, και ότι αυτή είναι η αιτία της μεταστροφής του.


Δηλαδή ο κυρ Αλέκος, ο "νόμιμα" εκλεγμένος Βουλευτής και ένας εκ των 300 εκλεκτών, δήλωσε, με λίγα λόγια, ότι είναι ένα ανθρωπάκι. Ο κύριος Αθανασιάδης, έγινε κυρ Αλέκος της σφαλιάρας.


Ο κυρ Αλέκος, έχει κάθε δικαίωμα να είναι λιπόψυχος και φυγόμαχος. Ο Αλέκος Αθανασιάδης όμως, ο οποίος κρατά κατά το 1/300 της τύχης μίας χώρας, δεν έχει κανένα δικαίωμα.


Ο κυρ Αλέκος, μαζί με αυτή τη δήλωση, αποκάλυψε σε ολόκληρη την Ελλάδα ότι οποιαδήποτε απόφαση έχει πάρει, είναι εν δυνάμει προιόν εκβιασμού και απειλής. Ομολόγησε ότι είναι ένα άβουλο ανθρωπάκι που άγεται και φέρεται από διάφορα συμφέροντα και εξυπηρετεί διάφορους εκβιαστές. Είναι εκ των πραγμάτων ανίκανος για βουλευτής.


Πληροφορίες κάνουν λόγο, ότι ουδέποτε ήθελε να γίνει βουλευτής. Το γεγονός ότι βρίσκετε στην βουλή σήμερα, οφείλεται σε μια ανώνυμη τηλεφωνική απειλή τον Άυγουστο του 2009. Μένει η ομολογία.


Υ.Γ. Σαν αριστούχος Κλόουν, δεν αποκλείετε να ανακαλέσει την δήλωση περί απειλών, λόγω άλλων απειλών.



Υ.Γ. Ο κυρ Αλέκος, είναι τέλειο παράδειγμα για το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα. Ανθρωπάκια.


 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...