Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΤΑΔE ΕΦΗ ΜΑΚΗΣ ΤΩΝ ΚΑΓΙΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ: "Το κύκλωμα των παρακρατικών στο διαδίκτυο! "


Την ώρα που η Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακαλύπτει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και συλλαμβάνει έναν 32χρονο ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας, επειδή με ανάρτησή του σε blog και προφανώς αστειευόμενος, απειλεί την ζωή του πρωθυπουργού, η ίδια υπηρεσία επί 11 χρόνια ανέχεται την ύπαρξη συγκεκριμένη ιστοσελίδας στο διαδίκτυο, μέσω της οποίας αναρτώνται απόψεις όπως «το εμβόλιο για την εξαφάνιση των μπάτσων έχει όνομα και αυτό είναι ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών. Κάπως έτσι αξιολογούν την ζωή των πολιτών στην συγκεκριμένη Διεύθυνση της ΕΛΑΣ. Σημειωτέον ότι η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης άφησε ελεύθερο τον 32χρονο ελεγκτή, αφού όπως προέκυψε επρόκειτο απλώς για ένα αστείο.

Η ιστοσελίδα της ντροπής athens.indymedia.org
Οχετός ύβρεων, απειλών κατά ζωής και ρατσιστικών κατά των Ελλήνων και του Ελληνικού Έθνους εκφράσεων κοσμεί την επίσημη σελίδα των αντιεξουσιαστών η οποία μάλιστα λειτουργεί παρανόμως μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών με την υποστήριξη του κράτους, των αστυνομικών αρχών και βέβαια των πρυτανικών αρχών του Πολυτεχνείου Αθηνών και όχι μόνο!

Υπό τα σήματα και τα εμβλήματα της 17Ν, πολλών άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων και τις φωτογραφίες του Μαρξ και του Τσε Γκεβάρα, εν ενεργεία τρομοκράτες, αντάρτες πόλεων, ακροαριστεροί, αναρχοναζί, φιλομαοικοί και εραστές του Στάλιν και του Πολ Ποτ, με μία αισθητική που παραπέμπει στην περίοδο του Εμφυλίου, σχολιάζουν φωτογραφίες από διαδηλώσεις που έχουν αναρτήσει μπαχαλάκηδες κουκουλοφόροι αλβανοί, ισλαμιστές λαθρομετανάστες υπερεθνικιστές και αναφέρονται στις διαδηλώσεις και στους διαδηλωτές, με έναν κυνισμό που σοκάρει.

Οι διάλογοι είναι πολλές φορές ανατριχιαστικοί, αφού οι «φίλοι» της σελίδας του αντάρτικου πόλεων, μιλάνε για τις διαδηλώσεις σαν να πρόκειται για video game και φτάνουν να προτείνουν ως «φάρμακο» κατά των αστυνομικών, μία σφαίρα των 9 χιλιοστών!

- «Είναι καλύτερο και από Bunjee Jumping το κυνηγητό από τους συντρόφους, προσφέρει αδρεναλίνη και τσάμπα..Τι μου λες τώρα;» σχολιάζει φίλος της σελίδας, κάτω από μία φωτογραφία από τα τελευταία επεισόδια.
- «Γίνεται να εμφανιστεί ένα εμβόλιο να εξολοθρέψει τους μπάτσους;», απαντάει λίγο παρακάτω ένας άλλος.
- Ναι φίλε μου και είναι 9χιλιοστων χαχαχαχα, καταλήγει ένας τρίτος.

«Ξαφνικά όλοι ξέχασαν την οικονομική κρίση και τα έβαλαν με τους συντρόφους... ότι σας πλασάρουν τα ΜΜΕ» ρίχνει το «σύνθημα» ο διαχειριστής της σελίδας προκαλώντας καταιγισμό υβριστικών και απειλητικών σχολίων κατά των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων γενικότερα: «Πάρτε τα καλάσνικωφ και κάντε τους τρυπητήρια και τα κανάλια μαζί», προτρέπει τους "αντιεξουσιαστής" ένας σχολιαστής!

Στο στόχαστρο της ιστοσελίδας βρίσκεται και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: «Τριανταφυλλόπουλε ρουφιάνε είσαι για τα πανηγύρια...» γράφει ο διαχειριστής, προκαλώντας ξανά υβριστικά σχόλια εναντίον του και κατά των δημοσιογράφων γενικότερα.

Γνωρίζουν ή ποιούν την νήσσαν ;
Κύκλοι της Αστυνομίας ισχυρίζονται ότι η ιστοσελίδα δεν είναι επίσημη. Όμως ένα και ένα κάνουν δύο.
- Ή πράγματι η σελίδα με τίτλο «athens.indymedia.org» δεν ανήκει στoν αντιεξουσιαστικό χώρο, οπότε προκύπτει το ερώτημα, πως η πολυδιαφημισμένη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, με διευθυντή τον Μ. Σφακιανάκη, δεν έχει αντιληφθεί επί 11 χρόνια το ποιόν του συγκεκριμένου ιστοχώρου, ή η σελίδα λειτουργεί εν γνώσει ή και με την ανοχή της ηγεσίας της ΕΛΑΣ με ότι αυτό συνεπάγεται για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το οποίο προβάλλει ένα προφίλ διαφάνειας και δημοκρατικότητας

Η εν λόγω ιστοσελίδα άρχισε να λειτουργεί εδώ και 11 χρόνια. Πριν από 11 χρόνια κάποιοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ εντοπίζοντας την ιστοσελίδα προσπάθησαν να βγάλουν άκρη και ανακάλυψαν πως έχει ηλεκτρονική ταυτότητα ip μέσα από το Πολυτεχνείο Αθηνών! Έκτοτε δεν εδόθη συνέχεια στην έρευνα. Οπότε καταπίπτει και το ενδεχόμενο επιχείρημα ότι η ιστοσελίδα αυτή λειτουργεί εν πλήρη αγνοία της φυσικής τουλάχιστον ηγεσίας της ΕΛΑΣ. Οι παραπάνω προσεγγίσεις απλώς καταδεικνύουν πως η ΕΛΑΣ γνωρίζει λεπτομέρειες και πως παρακολουθεί τι συμβαίνει στο Internet και άρα η επίκληση αγνοίας είναι οπωσδήποτε, τουλάχιστον προσχηματική. 


ΦΥΣΙΚΑ όπως θα καταλάβατε το άνωθεν κείμενο είναι παραφορά του κειμένου που ανάρτησε στην ζούγκλα του ο Ρομπέν των Καγιέν της Εκάλης, ψευτοαριστερούλης με δεξιές ρουφιάνικες τσέπες, Μάκης Τριανταργυρόπουλος... Απλά εκεί που έγραφε ο Μάκης για έναν ιστοχώρο φίλων της αστυνομίας, εγώ άλλαξα την αναφορά στο χώρο αυτό και τον οδήγησα στο γνωστό... indymedia...Και ο λόγος ήταν πολύ απλός. Απέδειξα για μία φορά ακόμα, πόσο υποκριτές και συμφεροντολόγοι είναι όλοι αυτοί οι ρουφιάνοι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι και γκαιμπελίστικα σκουπίδια της δημοσιογραφίας...Θα σε μάθω Μάκη να μιλάς για παρακρατικούς, διαδίκτυα και ακραίους και να ζητάς την φίμωση ιστοτόπων τόσο εύκολα... Εάν δεν σου αρέσουν οι απειλές κατά της ζωής ανθρώπων, οι εκβιασμοί, οι στοχοποιήσεις και η παρακίνηση και προτροπή σε βίαιες και έκνομες πράξεις, πρώτα πρώτα θα έπρεπε να καταγγείλεις το Indymedia και μετά όλους τους άλλους γιατί εδώ και 11 χρόνια τώρα οι του Indymedia πρωταγωνιστούν σε όλα τα προαναφερόμενα... Και άμα αισθάνεσαι τόσο τίμιος αριστερός, τράβα πιες καφέ με τους συντρόφους σου στα Εξάρχεια εάν έχεις τα απαιτούμενα μπαλάκια για να δούμε εάν θα σε καλοδεχτούν εκεί οι σύντροφοι... "σου"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...