Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Με 4.500 αστυνομικούς πάει στην Θεσσαλονίκη ο Γ. Παπανδρέου




Μάλλον με τον φίλο του… Καντάφι θα μοιάζει ο Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη καθώς περισσότεροι από 4.500 αστυνομικοί θα πάρουν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ώστε να μη γίνουν επεισόδια κατά την επίσκεψή του. Παράλληλα, θα χρησιμοποιηθούν, όπως και στην Αθήνα, σιδερένιοι φράχτες που θα εμποδίζουν τον κόσμο να πλησιάζει όπου βρίσκεται το κυβερνητικό επιτελείο. Η Αστυνομία έχει σχέδιο προκειμένου να μη διαλυθεί η συμπρωτεύουσα από τις διαμαρτυρίες χιλιάδων πολιτών κατά της οικονομικής πολιτικής. Αφενός οι γνωστοί μπαχαλάκηδες κι αφετέρου η οργή που όλο και διογκώνεται, αναμένεται να μετατρέψουν την πόλη σε καζάνι έτοιμο να εκραγεί και τον πρωθυπουργό σε σάκο του μποξ.
Από την Αθήνα εκτός από διμοιρίες των ΜΑΤ και μοτοσικλετιστές των ομάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ θα μεταφερθούν οι μεταλλικοί φράχτες που είχαν στηθεί κατά την διάρκεια των τελευταίων κινητοποιήσεων στο Σύνταγμα καθώς επίσης και το ειδικό όχημα της ΕΛ.ΑΣ. που εκτοξεύει νερό.
Οι κινητοποιήσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου από τους συνδικαλιστές του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και το απόγευμα του Σαββάτου 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα συλλαλητήρια των άλλων εργαζομένων ανάμεσα στους οποίους θα βρεθούν μέλη των κινημάτων των «Αγανακτισμένων» και του «Δεν Πληρώνω» αλλά και ιδιοκτήτες ταξί ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει δυναμική παρουσία μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.
Η φωτιά άναψε πάντως νωρίτερα με τις συλλήψεις αφισοκολλητών κατά του Γ. Παπανδρέου.
Η ουσία είναι ότι η Θεσσαλονίκη θα μοιάζει με σιδερόφραχτη πόλη προκειμένου να προστατευτούν οι κυβερνώντες. Υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να προσπαθείς να κρυφτείς πίσω από χιλιάδες αστυνομικούς και από φράχτες;


www.antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...