Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

"ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ", ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΑΠΟ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΜΕΧΡΙ "ΥΠΕΡΔΕΞΙΟΥΣ"!


Περιληπτικά, ο περιβόητος νόμος προβλέπει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Καταργείται το πανεπιστημιακό άσυλο. Σε αξιόποινες πράξεις που τελούνται εντός των χώρων τους εφαρμόζεται η κοινή νομοθεσία.

ΣΗΜΕΡΑ, η...θριαμβεύτρια Άννα Μπίλντερμπεργκ Διαμαντοπούλου, δήλωσε:

Η εφαρμογή του νόμου για τα ΑΕΙ και ΤΕΙ, ο οποίος ψηφίστηκε με ευρύτατη κοινοβουλευτική πλειοψηφία είναι το μεγάλο στοίχημα, τόνισε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου η κ. Διαμαντοπούλου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στην κατάργηση του ασύλου, είπε ότι οι αξιόποινες πράξεις που διαπράττονται εντός πανεπιστημίου -για παράδειγμα να πετάξει κάποιος μία μολότοφ- θα αντιμετωπίζονται όπως οπουδήποτε αλλού.

Όταν όμως πρόκειται για ζητήματα που άπτονται των λειτουργιών του Πανεπιστημίου, τότε η κοινότητα έχει τη δυνατότητα με τα δικά της «όπλα» να τα αντιμετωπίσει.

Να λοιπόν η...μπανανόφλουδα του νόμου που δεν είδαν (;) διάφοροι (υπερ) δεξιοί κι έσπευσαν όχι μόνο να τον ψηφίσουν, αλλά άρχισαν και τη θριαμβολογία περί "οριστικής κατάργησης του ασύλου"!

Όπως είπε και η Αννούλα, "όσα ζητήματα είναι του Πανεπιστημίου, θα αντιμετωπίζονται με άλλα, δικά του όπλα".

Να το μεταφράσουμε, για τους αδαείς:

ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ, Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΟΛΟΤΟΦ, Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΛΠ, θα θεωρούνται...οικογενειακά ζητήματα και φυσικά, κανείς δεν θα τολμάει να τα ακουμπήσει εκτός "πανεπιστημίου" (δηλαδή η Αστυνομία κλπ)!

Καταλάβατε τώρα πόσο σας δουλεύουν;;;

Εκτός αν κάποιος νομίσει πως οι καθηγητάδες, Πρύτανεις κλπ θα καλέσουν το 100 για να καταργηθεί η γιάφκα του Ιντιμίντια, να συλληφθούν οι εγκληματίες εντός "ασύλων" κλπ!

Αυτά, για να μην...πάθουν τίποτα από τα πανηγύρια ορισμένοι "υπερπατριώτες", που προκειμένου ν'αρπάξουν κανένα κοκκαλάκι (βοηθός υφυπουργείου) γλείφουν μέχρι αηδίας την ελληνόφωνη Άννα και μιλάνε για "θρίαμβο"!

Εμείς, ευχόμαστε να διαψευστούμε πανηγυρικά και να εφαρμοστεί ο νόμος ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ: Επειδή όμως γνωρίζουμε πολύ καλά τι εστί Πασοκ, κρατάμε σοβαρές επιφυλάξεις.

Διαφορετικά, όποιος θέλει μπορεί να κάνει καταγγελία στην Αστυνομία για εγκληματικές πράξεις που συντελούνται εντός "ασύλων" (π.χ. διακίνηση ναρκωτικών), για να δούμε το αποτέλεσμα.

Δεν συνηθίζουμε να παίζουμε στοιχήματα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση θα ποντάραμε άνετα πολλά στη μη εφαρμογή του νόμου: Εξάλλου, για να το λέει και η Υπουργός, κάτι παραπάνω θα ξέρει! 


hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...