Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

ΟΑΚΑ, ΣΕΦ, παντού Ισλάμ! - Γ.Πατούλης: "Πρώτα οι Έλληνες"!




Με αυξημένα μέτρα προστασίας και σε συναγερμό τους δήμους Αμαρουσίου και Πειραιά, το Ολυμπιακό Στάδιο και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας άνοιξαν σήμερα το πρωί τις πόρτες τους στους ισλαμιστές της Αττικής προκειμένου να προσευχηθούν. Δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι έχουν μετατρέψει σε τζαμιά τα δύο βασικά κέντρα των Ολιμπιακών Αγώνων του 2004.
Πρόκειται για την μεγαλύτερη συγκέντρωση ισλαμιστών που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Αττική και υπάρχει διάχυτη ανησυχία για προβοκάτσιες καθώς υπάρχουν μεταξύ τους ορκισμένοι εχθρο και διάφορες σέχτες και ομάδεςί.
«Όλοι οι μουσουλμάνοι προσευχόμαστε αρχικά στα αραβικά και στη συνέχεια ο λόγος της προσευχής θα γίνει στη γλώσσα του καθενός» είχε δηλώσει τον Ιούλιο ο πρόεδρος της Ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδος Ναίμ Ελγνατούρ, ο οποίος κατάγεται από την Αίγυπτο και μετανάστευσε στην Ελλάδα τη δεκαετία του 1970.
Εκατοντάδες άνδρες της αστυνομίας βρίσκονται στις περιοχές όπου γίνεται η προσευχή, οιποίες κυριολεκτικά «ισλαμοκρατούνται» αυτή την στιγμή.
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης που έχει διαφωνήσει με το σκεπτικό της κυβέρνησης να μετατραπεί το ΟΑΚΑ σε τόπο λατρείας των ισλαμιστών έχει  ζητήσει αυξημένα μέτρα προστασίας και μέριμνας για το Μαρούσι παρακολουθεί επί ποδός με τους συνεργάτες του την εξέλιξη της προσευχής, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του Αμαρουσίου συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Την περασμένη εβδομάδα η κυβέρνηση θορυβημένη από τις αντιδράσεις του δήμου έστειλε τον γ.γ. του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργο Καλαντζή να επισκεφθεί τον δήμαρχο Αμαρουσίου και να τον διαβεβαιώσει ότι  «Η παραχώρηση του ΟΑΚΑ θα γίνει συνολικά για τέσσερις ώρες (07:00-11:00) και μόνο για μία ημέρα». Αυτό ελπίζουν, τουλάχιστον…
Ο Γιώργος Πατούλης που είναι και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, απάντησε ότι «Ως Δήμος Αμαρουσίου ως Ολυμπιακός Δήμος, δεν μπορεί παρά να υπηρετεί με συνέπεια τα ιδανικά της ειρηνικής συνύπαρξης και του αλληλοσεβασμού, ανεξάρτητα από θρησκείες ή ιδεολογίες. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για τα θρησκευτικά συναισθήματα των γηγενών κατοίκων».


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...