Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Κρυπτοεβραίοι πολιτικοί και άλλοι ημέτεροι λυκόφιλοι


Ξύπνα λαέεε!!!

Εκτός των «γνωστών»... κρυπτοεβραίων της Ελληνικής Βουλής, γνώρισε και μερικούς άλλους «φίλους της πατρίδας μας»:

• Εβραϊκής καταγωγής, ο εγγονός της Σοφίας Μινέικο, Γιώργος Παπανδρέου, που εισάγει επικίνδυνους νεωτερισμούς, για τα θαλάσσια σύνορά μας!!!
• Εβραϊκής καταγωγής είναι και ο Ισμαήλ Τζέμ. Αυτοί οι δύο «θέλουν» την Ελληνο-τουρκική φιλία και ειρήνη!!! Γελάστε! ναι! Γελάστε! Και κλάψτε ταυτόχρονα για την κατάντια μας (βάζω στοίχημα, ότι σε λίγο καιρό το Υπουργείο Εξωτερικών θα αλλάξει την ονομασία του, σε Υπουργείο Ειρήνης, πριν... καταργηθεί τελείως!!!).
• Εβραϊκής καταγωγής, είναι η Μαρί Σαντάλ, η γυναίκα του Παύλου, γιου του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.
• Εβραίοι ήταν, ο Αβραάμ Μπεναρόγια και ο Κούβεν Τούρα, από τα ιδρυτικά στελέχη του Κ.Κ.Ε. στην Ελλάδα, που έθεσαν μάλιστα το 1927 θέμα ανεξαρτητο-ποίησης της Μακεδονίας μέσα στην Ελληνική Βουλή!!!
• Εβραιοκροάτης ήταν, ο Τίτο της Γιουγκοσλαβίας (Μακεδονικό πρόβλημα).
• Εβραϊκής καταγωγής ήταν και ο Γκλιγκόρωφ, ο πρόεδρος των Σκοπίων, όπως επίσης η Μαντλήν Ολμπράιτ, η υπουργός των Εξωτερικών της Αμερικής, ο υπουργός άμυνας των Η.Π.Α. Ουϊλιαμ Κοέν, ο Αλ Γκορ, η Χίλαρι Κλίντον, η Μόνικα Λεβίνσκι που φύλαξε... άπλυτο τέσσερα (4) χρόνια!!! το φόρεμά της και «χρησιμο-ποιήθηκε» από τους Εβραίους, για να εκβιάσουν τον Κλίντον την κατάλληλη στιγμή.
• Εβραίοι είναι τα στελέχη του υπουργείου εξωτερικών των Η.Π.Α. Τόμας Μίλερ, Κόρνε Μπλούμ και Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, όπως επίσης η σύζυγος του Κόφι Ανάν, η οποία προέρχεται από τους Εβραίους διπλωμάτες Βάλεμπεργκ.
• Εβραϊκής καταγωγής είναι ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Δημητρώφ.
• Ο Μαρξ ήταν εβραϊκής καταγωγής, αφού ο παππούς του ήταν ραβίνος και η μητέρα του καταγόταν από Ολλανδούς Εβραίους και το πραγματικό όνομά του ήταν Κεσιλέ Μαρδοχαίος.
• Ακόμη και ο Μωάμεθ, ήταν Εβραϊκής καταγωγής και καθοδηγήθηκε από το Σιωνισμό, για να καταστρέψει τον Ελληνισμό και το Χριστιανισμό.
• Εβραϊκής καταγωγής και οι: Σιμόν Βέϊλ, Ζάκ Ντελόρ και Ζάκ Σαντέρ, που ήταν ή είναι στο Κοινοβούλιο κι έδωσαν κρυφά χρήματα στα μεγάλα Μ. Μ. Ε. και «το βούλωσαν» κυριολεκτικά, όταν ψηφιζόταν το 1997 η Συνθήκη Σένγκεν, όπως έδωσαν και στις μέρες μας 300 δισεκατομμύρια για να διαφημίζουν τα καλά της έργα!

1. Καταλαβαίνετε ποιοι είναι αυτοί, που μας δίνουν βοήθεια;
2. Καταλαβαίνετε ποιοι μας βάζουν το τυρί στη φάκα;
3. Όσο μεγαλύτερο το πακέτο Ντελόρ και το πακέτο Σαντέρ, τόσο μεγαλύτερη και η αποζημίωση, που θα μας ζητήσουν (μήπως οι κυβερνήτες μας βάζουν υποθήκη την Ελληνική γη);

Πολλούς θα μπορούσαμε να αναφέρουμε, αλλά έχουν γράψει γι’ αυτούς άλλοι, πολύ αξιόλογοι Έλληνες συγγραφείς, που στα βιβλία τους δίνουν περισσότερα στοιχεία και αξίζει να τα διαβάσετε.

Ακόμα προλαβαίνετε να αγοράσετε μερικά από αυτά, πριν απαγορεύσουν την κυκλοφορία τους οι σατα-ανοητο-κρατούμενοι.

Ξύπνα λοιπόν, Έλληνα Βουλευτά!!! Γεμίσαμε εβραιόσπορους στη Βουλή!!!

Και θα γνωρίζαμε πολύ περισσότερους σήμερα, αν το 1927, δεν είχαν καεί - κατά... μυστηριώδη τρόπο - 21 ληξιαρχεία σε όλη τη χώρα.

Τώρα πλέον καταλαβαίνουμε, ότι σ’ αυτά, ήταν εγγεγραμμένοι κάποιοι κρυπτοεβραίοι, που είχαν επιλεγεί από ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ ή από το ΦΟΙΤΗΤΟΜΑΖΩΜΑ, για να διαδραματίσουν στο μέλλον σπουδαίο ρόλο σαν ΝΕΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ.



monk54.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...