Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Αρχηγοί...στα πρόθυρα νευρικής κρίσης τα δίνουν όλα για τις κρίσεις!


Όλα τα κάνουν οι Αρχηγοί για να πετύχουν αυτό που θελουν! Ο Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος για παράδειγμα ,που του έχουν "κολλήσει" της "ρετσινιά" του δεξιού, τι έκανε λέτε; Δείπνησε στο γνωστό ρεστοράν που βρίσκεται δίπλα στο μαρτυρικό χώρο του ΕΑΤ-ΕΣΑ με την "πασιονάρια" του ΚΚΕ τη Λιάνα Κανέλη! Στο συγκεκριμένο ρεστοράν δειπνούν πάρα πολλοί πολιτικοί με πρώτο και καλύτερο τον Ευάγγελο Βενιζέλο! Ο οποίος όμως δεν ήταν εκεί το συγκεκριμένο βράδυ.

Εξάλλου ο Βενιζέλος δεν έχει ανάγκη πια να πάει να φάει εκεί. Φροντίζουν για τη ...διατροφή του άλλοι Αρχηγοί! Ο Α/ΓΕΝ Δ.Ελευσινιώτης,μάθαμε ότι έστειλε στον Βενιζέλο παραδοσιακό "κουλουριώτικο" γλυκό! Σου λέει ολόκληρος αντιπρόεδρος είναι και με τόση κατσάδα που τρώει από τη τρόϊκα οι υπογλυκαιμίες του θα πηγαίνουν σύννεφο. Τι πιο ...χρήσιμο από ένα γλυκό να τον γλυκάνουμε τον αντιπρόεδρο μήπως και μας θυμηθεί στις κρίσεις.




Και τέλος ο νυν Α/ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Ι.Γιάγκος, ο οποιος πάει για ρεκόρ παραμονής. Προσπαθεί να παλέψει για το ρεκόρ ακούγοντας ...Βυζαντινούς ύμνους και προσευχόμενος στον Άγιο Δημήτριο τον μαχητή να του πάνε όλα καλά και αυτή τη φορά.Εκτός από Βυζαντινούς ύμνους πάντως ο Αρχηγός έχει ...συλληφθεί να τραγουδά και ...Τουρνά.



www.onalert.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...