Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Χρυσοί" επιστρέφουν οι Έλληνες Πυροσβέστες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ν. Υόρκη





ImageΜε δύο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο επιστρέφει η αποστολή Ελλήνων Πυροσβεστών, αύριο Δευτέρα, στις 4 το απόγευμα, από το παγκόσμιο πρωτάθλημα FIREPOLICE που διεξήχθη στη Νέα Υόρκη (26 Αυγούστου-5 Σεπτεμβρίου).
Ένα χρυσό μετάλλιο αποκόμισε η ομάδα Μπάσκετ των Πυροσβεστών νικώντας στον τελικό την Αστυνομία του Κεμπέκ με 46-27 και κατακτώντας έτσι αήττητη την πρώτη θέση στο 5x5, ενώ ένα χρυσό στα 100 μέτρα με εμπόδια και ένα χάλκινο στα 400 μέτρα κέρδισε η Θεοδοσία Νακοπούλου.
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι αποτελούν μέλη της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδας, η οποία είχε και την ευθύνη οργάνωσης της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών–Πυροσβεστών, στο οποίο έλαβαν μέρος 15.000 αστυνομικοί και πυροσβέστες, εκπροσωπώντας πάνω από 70 χώρες, διαγωνιζόμενοι σε 69 αθλήματα.
Η διοργάνωση είχε τεράστια προβολή, καθώς συμπληρώνονται 10 χρόνια από τη θλιβερή επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου και αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τους πολίτες της Ν. Υόρκης και μια μεγάλη ευκαιρία για αθλητές και συνοδούς άλλων χωρών να αποτίσουν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους συναδέλφους τους.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...