Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Ξαναγεμίζει το Σύνταγμα από αγανακτισμένους


Το Σάββατο στις 19:00 οι Αγανακτισμένοι θα ξαναγεμίσουν την πλατεία Συντάγματος.

Ανά χείρας θα έχουν τις γνωστές κατσαρόλες τους.


Με σύνθημα "οι πλατείες είμαστε εμείς και είμαστε παντού", οι Αγανακτισμένοι ολόκληρης της χώρας αναμένεται να επιστρέψουν στις πλατείες με στόχο να δώσουν για άλλη μία....

φορά ένα δυνατό μήνυμα στην κυβέρνηση.


Όπως αναφέρουν οι Αγανακτισμένοι σε ανακοίνωσή τους "ξεκινήσαμε αγανακτισμένοι, συνεχίζουμε να είμαστε αποφασισμένοι και σε λίγο θα είμαστε μαζικά εξεγερμένοι. Μέχρι να φύγουν αυτοί που μας οδήγησαν εδώ. Μέχρι να διώξουμε τις κυβερνήσεις και το σύστημα των αγορών και των τραπεζιτών".

Μάλιστα, οι Αγανακτισμένοι θεωρούν την ημερομηνία της επανεμφάνισής τους στις 3 δηλαδή Σεπτεμβρίου ημερομηνία ορόσημο, καθώς όπως αναφέρουν θα τους "θυμίζει την ματαίωση των πόθων του λαού για δημοκρατία, ελευθερία και αξιοπρέπεια".


Μετά την απομάκρυνση των σκηνών από το υπουργείο προστασίας του πολίτη, φαίνεται πως τα αντίσκηνα, θα βρουν και πάλι τη θέση τους πάνω στην πλατεία.



Εν τω μεταξύ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Προπύλαια θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 18:00 το απόγευμα φοιτητές που διαμαρτύρονται για το νέο Νόμο Πλαίσιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Οι διαδηλωτές θα κάνουν πορεία προς το Σύνταγμα, όπου θα ενώσουν τις φωνές τους με τους «Αγανακτισμένους» που έχουν δώσει ραντεβού στο Σύνταγμα στις 19:00.


http://www.briefingnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...