Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΕΘ της παρακμής: Εγκαίνια ο "δελφίνος", ο λαός στους δρόμους, τα εστιατόρια κλειστά...





ImageΟ λαός της Θεσσαλονίκης ανάμένει σύσσωμος να αποδοκιμάσει τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και να πολιορκήσει το Βελλίδειο ενόψει της ομιλίας του Πρωθυπουργού απόψε. Η πόλη βρίσκεται υπό πολιορκία καθώς δεκάδες κλάδοι που θίγονται από τη λιτότητα και τις περικοπές είναι αποφασισμένοι να δώσουν σαφές μήνυμα δυσαρέσκειας.
Έτσι, ενώ τα εφετινά εγκαίνια θα τα κάνει ο ... υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (!) ο οποίος "παίζει" ισχυρά ως διάδοχος του Γ.Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος, έχοντας την ευλογία των ΗΠΑ, η συνέντευξη Τύπου θα γίνει σε κτίριο του ΟΛΘ και όχι στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης. Πάντως το βράδυ θα απευθύνει την παραδοσιακή ομιλία στο Βελλίδειο, ενώ έξω από το κτίριο αναμένεται.. χαμός.
Για σήμερα έχουν προγραμματιστεί πάνω από 10 διαδηλώσεις και διαμαρτυρίες. Οι “Αγανακτισμένοι” πολίτες προετοιμάζουν αποκλεισμό του “Βελλιδείου” από το μεσημέρι.
Στις τέσσερις ιδιοκτήτες ταξί από όλη τη χώρα θα συγκεντρωθούν στο Ιβανόφειο και γύρω στις έξι θα ξεκινήσουν πορεία προς το Βελλίδειο.
Στις έξι το απόγευμα συγκεντρώσεις στο Άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιήσουν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Φοιτητές θα έχουν συγκεντρωθεί την ίδια ώρα στην Πολυτεχνική Σχολή, διαμαρτυρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο.
Στις έξι και μισή το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Αριστοτέλους, ενώ την ίδια ώρα οι αντιεξουσιαστές θα συγκεντρωθούν στην Καμάρα. Από το χορό δεν λείπει και το ποδόσφαιρο. Οπαδοί του Ηρακλή θα συγκεντρωθούν στο Κατσάνειο.
Σημειώνεται ότι και οι εστιάτορες θα βρίσκονται επί ποδός πολέμου κλείνοντας τα μαγαζιά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση του ΦΠΑ.

 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...