Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αλβανοί κρατούμενοι παίρνουν άδεια κι όχι μόνο δεν επιστρέφουν, αλλά διαπράττουν σωρεία παρανομιών!


Aυξάνονται τα κρούσματα Αλβανών κρατούμενων φυλακών, οι οποίοι παίρνουν την προβλεπόμενη άδεια, επιδίδονται σε σωρεία εγκληματικών πράξεων και δεν επιστρέφουν στα σωφρονιστικά καταστήματα! Πρόκειται για έναν νεαρό από την Αλβανία ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ηρακλείου και πριν από λίγο καιρό είχε ζητήσει και πήρε την άδεια που προβλέπει ο νόμος. O νεαρός δεν επέστρεψε στη φυλακή της Αλικαρνασσού, ενώ διέπραξε σειρά ληστειών σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Αττικής.

 Συνεργός του είναι ένας νεαρός συμπατριώτης του, ο οποίος επίσης δεν είχε επιστρέψει στη φυλακή των Γρεβενών όπου κρατούνταν μετά τη λήξη της άδειας του. Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί που διαφεύγουν της σύλληψης κατηγορούνται από την αστυνομία για 14 υποθέσεις ένοπλων ληστειών και τρεις περιπτώσεις κλοπών οχημάτων.
Οι δύο νεαροί από την Αλβανία σύμφωνα με την αστυνομία έχοντας συστήσει εγκληματική ομάδα μαζί με άλλους ομοεθνείς τους, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή, διέπραξαν από το Φεβρουάριο του 2010 μέχρι και το Σεπτέμβριο του ίδιου μήνα τις παρακάτω ληστείες:

Επιπλέον τρεις Αλβανοί αναζητούνται από τις Αρχές, καθώς δεν επέστρεψαν στο σωφρονιστικό κατάστημα Αλικαρνασσού με την ολοκλήρωση της άδειας που έλαβαν.

 

defencenet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...