Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

O Π.Παυλόπουλος στον real “Πρόκειται για Δήμευση!”

Κάντε κλικ στην εικόνα για να ακούσετε την Συνέντευξη
Κάντε κλικ δίπλα στην εικόνα που ο πρώην Υπουργός εξηγεί μέσα σε ένα λεπτό γιατί πρόκειται έμμεσα για δήμευση της περιουσίας, ο νέος φόρος!
Γράφαμε μόλις χθές!

Οταν γραφαμε για Δήμευση Ακινήτων μας έλεγαν…Υπερβολικούς…

Η επιβολή έκτακτου τέλους σε όλα τα κτίσματα μέχρι το 2012 μέσω των της ΔΕΗ, που ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν είναι ούτε έκτακτο , ούτε αποσπασματικό. Ερχεται να προστεθεί σε όλα τα άλλα μέτρα που σταθερά χτυπούν την ακίνητη ιδιοκτησία στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό ιδιοκατοικησης στην Ευρώπη, κι αυτό είναι κόκκινο πανί για την Τροϊκα που προσπαθεί να κάνει εσωτερική υποτίμηση.
Ισως οι ξένοι έχουν την εντύπωση ότι έχουμε όλοι “κωλόσπιτα” με δανεικά (κι αγύριστα) σαν του Γιωργάκη…(εδώ)
Στις 3 Φεβρουαρίου γράφαμε :
Στην κατάργηση των αντικειμενικών αξιών και την αντικατάστασή τους με αγοραίες τιμές προχωράει το υπουργείο Οικονομικών. Ερχονται υπέρογκες αυξήσεις, ακόμα και πάνω από 200%, στις φορολογικές αξίες των ακινήτων, που θα συμπαρασύρουν τους φόρους μεταβίβασης, κληρονομιών, δωρεών, γονικών παροχών, το Φόρο Ακίνητης Περιουσίας και ΤΑΠ.
Αν προσθέσουμε σε αυτό την μείωση των μισθών, έχουμε de facto έμμεση δήμευση των περιουσιών! Το πουλάς, αν έχει κανείς λεφτά να το αγοράσει ή το χάνεις! Για να καταλάβουμε, κάτι ανάλογο έχουν εφαρμόσει κι οι Τούρκοι στους Κωνσταντινουπολίτες για να τους υφαρπάξουν τις περιουσίες των Ελλήνων.
Ούτε η Δεξιά ΝΔ δεν τόλμησε να πειράξει τα ακίνητα !
Θυμάστε τί είχε κάνει ο Καραμανλής το 2005;
1. Απαλλαγή της πρώτης κατοικίας από την επιβολή ΦΠΑ 19% από την πρώτη Ιανουαρίου 2006 για όλες τις νεόδμητες κατοικίες και των οικοπέδων που δίνονται ως αντιπαροχή
2. Παράλληλα αύξησε κατά 15% το αφορολόγητο όριο για την αγορά πρώτης κατοικίας. Το Νομοσχέδιο προβλέπε επίσης την αύξηση σε 100.000 ευρώ του αφορολόγητου για τις γονικές παροχές, και τον τετραπλασιασμό στα 80.000 ευρώ από 20.000 ευρώ, του αφορολόγητου για τις κληρονομιές, ενώ καταργείται σταδιακά ο φόρος μεταβίβασης ακινήτου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ :
3.2.2011 “Νόμος Γιωργάκη για Δήμευση των Σπιτιών μας! Δικαίωση Καραμανλή!”
netakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...