Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

"ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΗΘΩ ΣΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟ ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΦΤΥΣΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ": ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΗΘΟΣ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ!





Με αφορμή το θέμα σχετικά με τον Μιχάλη Μιχαήλ, στέλεχος του ΑΚΕΛ και "δωδεκαθειστή" εκ Κύπρου, αναγνώστης μας έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:
"Μυήθηκα στον όμιλο του Μιχάλη Μιχαήλ "Ελευσίς". Πρώτα με έβαλαν να φτύσω στον Σταυρό. Αργότερα μου είπαν ότι ο Χριστός ήταν....






μια ιστορική φαντασία και αυτό τον κόσμο τον κυβερνάνε οι φυσικές δυνάμεις, οι οποίες συμβολίζονται από τους δώδεκα θεούς. Αν περάσεις σε κάποιους βαθμούς τότε σου λένε ότι η ελληνική κουλτούρα ήρθε από την Ατλαντίδα.
Επίσης, υπήρχε μια θεά γυναίκα στον όμιλο. Τη λάτρευαν συμβολικά σε συγκεκριμένες περιόδους όσοι βρίσκονται σε υψηλούς βαθμούς. Εκείνη είχε 3 παιδιά κι αυτό συμβόλιζε την παραγωγικότητα της φύσης. Κάθε χρόνο γεννούσε ένα παιδί.
Υπήρχαν αρκετοί Μασώνοι, καθώς και Αμερικάνοι και Άγγλοι υπήκοοι. Ήταν ένας μασωνικός όμιλος με πολλά μασωνικά βιβλία. Κάνουν και μαύρη μαγεία.Ξέρω ότι κάποτε έκαναν στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, όμως απέτυχαν γιατί εκείνος είναι πανίσχυρος πνευματικά.




Σε πολιτικό επίπεδο χρησιμοποιούν την αρχαία Ελλάδα για την προώθηση του λενινιστικού κομμουνισμού, ενώ την ίδια στιγμή είναι σύμβουλοι του Χριστόφια".ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟ προκαλούν οι "τελετές" των νεοπαγανιστών!
ΦΤΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ!
Οργανώνονται σε "βαθμούς", όπως οι Τέκτονες!
Κι εξασκούν ακόμα και μαύρη μαγεία!
Αυτοί είναι οι θρασύτατοι τύποι που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται και...ελληνολάτρες!
Ένας συρφετός φανατικών χριστιανομάχων, με σατανιστικές και μασωνικές και καταβολές!
Σκοπός τους, η εξύβριση του Χριστιανισμού, με ταυτόχρονη προβολή των τάχα "ανθρωπιστικών" αξιών (τώρα βέβαια πώς συνδυάζονται αυτές με την σατανολατρεία, είναι άλλο θέμα)!
Μαρξιστές οι περισσότεροι, έχουν...αλλεργία απέναντι σε οτιδήποτε εθνικό, γι'αυτό και δεν θα τους ακούσετε να μιλούν ΠΟΤΕ για τα εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα!
Μοναδικός εχθρός τους, ο Χριστός: Τρέμουν τον Σταυρό Του, που κατέλυσε τον Σατανά και τις δοξασίες τους! Γι'αυτό και τον φτύνουν, νομίζοντας πως τον...νικούν! Πλανώνται όμως πλάνη οικτρά!
Η ουσία είναι πως όσα γράφουμε εδώ και καιρό για άρρηκτη σχέση μεταξύ νεοπαγανιστών, μασώνων, σατανιστών, αναρχοκομμουνιστών, επιβεβαιώνονται απόλυτα!
Στις φωτογραφίες: Αριστερά, η εκτυφλωτική λάμψη του Σταυρού (Φωτογραφία: Δημήτρης Σωτηρόπουλος) και δεξιά: Ο "δωδεκαθειστής" και μασώνος Ραδάμανθυς Αναστασάκης.


http://hellas-orthodoxy.blogspot.com πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...