Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ειχατε ασφαλεια σπιτιου?Τωρα εχετε.


Αυτο ειπε με λιγα λογια χθες ο υπουργος οικονομικων,το εχει ξαναπει βεβαια και παλιοτερα στην προσπαθεια του να δικαιολογησει την απανθρωπη αποφαση του να επιβαλλει ακομα εναν μονιμο φορο στα Ελληνικα νοικοκυρια,ο φορος αυτος λοιπον δεν ειναι φορος,δεν ειναι ακομα μια προσπαθεια να παρουν απο την τσεπη του καθενος μας οτι του εχει απομεινει....
ειναι ασφαλιστρο σπιτιου.

Οσοι δεν τον πληρωσουν δηλαδη λογω αδυναμιας εκτος απο ηλεκτρικο που δεν θα εχουν τι αλλο πρεπει να φοβουνται?
Οτι θα ερθουν οι δανειστες μας και θα του παρουν το σπιτι?
Οτι θα μας βαλουν φωτια και θα τα καψουν?
Οτι οι εντεταλμενοι δοσιλογοι θα περνανε απο τα σπιτια μας και σε οσα δεν εχουν πληρωσει θα τα σημειωνουν με μπογια ωστε να παραδινονται επειτα στις τραπεζες?

Ο επομενος φορος του Βενιζελου θα πρεπει να ειναι ο φορος επιβιωσης,πρεπει με την ιδια λογικη να φορολογησει οσους επιθυμουν να ζησουν ωστε να πληρωνουν φορο επειδη αναπνεουν.
Οσοι αρνηθουν να πληρωνουν αυτον τον ετησιο φορο θα οδηγουνται σιδηροδεσμιοι μπροστα τον Reich&Bach και εκει θα θανατωνονται προς παραδειγματισμο των υπολοιπων.

Ειναι τοσο αποροφημενοι στον μικροκοσμο της εξουσιας τους που δεν μπορουν πλεον να δουν μισο μετρο μακρυα απο τον εαυτο τους,θεωρουν οτι σωζουν την χωρα ενω βυθιζουν τον λαο στην φτωχεια και την απελπισια.
Και το χειροτερο ακομη ειναι οτι μας κοροιδευουν με δηλωσεις τυπου"γυρναμε στο 2004"οταν οι συνθηκες που ζουμε θυμιζουν πολυ παλαιοτερες εποχες πιο κοντα στην μεταπολεμικη περιοδο.

Οι ανθρωποι αυτοι εχουν ξεπερασει το σταδιο της ανικανοτητας και πλησιαζουν αν δεν εχουν φτασει το επιπεδο της προδοσιας του εθνους και του λαου που κυβερνανε.

Ποιος θα τους σταματησει?


http://harrytsopanos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...