Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΠΑΣΟΚΟ ΨΥΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΚΗ "ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΛΕΣΧΗ";


Η συνάντηση μετά γεύματος έγινε τις προηγούμενες ημέρες, όπως αποκαλύπτει η "Ελευθεροτυπία": Πιθανότατα συζητήθηκαν τα μεγάλα...φιλέτα στα δημόσια έργα, τη μοίρα των οποίων πλέον καθορίζει ο Εβραιόφιλος Βορίδης, ως Υπουργός Υποδομών.
Η ουσία είναι όμως, πως για να μπει κάποιος στη συγκεκριμένη Λέσχη, πρέπει να είναι μέλος της! Επομένως, ο "εθνικιστής" Βορίδης ανήκει σε μια (κρυφο)μασωνική λέσχη, που θεωρείται ως η "ελληνική Μπίλντερμπεργκ"!

Αλήθεια, τι κοινά έχει ο "εθνικοφιλελεύθερος" με τον αναρχοκομμουνιστή (που υβρίζει αισχρά ακόμα και τους Ευέλπιδες) και πιστό σκυλάκι του παπανδρεισμού Ψυχάρη; Τι τους ενώνει, πέρα από τη συμμετοχή στην ίδια "λέσχη"; Μήπως τελικά για τα συμφέροντα αυτής αγωνίζονται και όχι για την Πατρίδα, όπως θρασύτατα μας λένε;

Ας χαίρονται τα στελέχη της...ρήξης και ανατροπής οι ψηφοφόροι τους: Τρέμει το Σύστημα, μετά την είσοδο Βορίδη (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ...) στις "στοές" και ΣΤΟΕΣ!


Υ.Γ. Κι αν κάποιος μας θεωρεί "τρελούς συνωμοσιολόγους" που χαρακτηρίζουμε έτσι τη συγκεκριμένη...λέσχη, ας μας εξηγήσει τι ακριβώς συμβολίζει το σήμα της.

Έχουμε ξαναρωτήσει, αλλά απάντηση δεν πήραμε...! 
 
hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διαβάστε επίσης...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...